ESPORTS

Tres gimnastes del CEGA Almussafes, subcampiones nacionals per autonomies

El club ha estat representat en el campionat d’Espanya per cinc dels seus esportistes

Les dos gimnastes alevins finalitzen en el lloc 19 enfront del més de mig centenar d’equips concentrats


Del 8 al 12 de juny, s’ha celebrat en el pavelló Multiusos de Guadalajara el Campionat d’Espanya Individual, Clubs i Autonomies de Gimnàstica Rítmica 2016, en les categories Benjamí, Aleví i Infantil. El Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes, ha competit en dos de les tres categories amb cinc dels seus components. Des de la directiva de CEGA es mostra l’orgull i la satisfacció pel resultat aconseguit per totes elles i, més especialment, pel títol de subcampiones nacionals per autonomies, en mans de la infantils.

Dimecres passat dia 8 de juny, l’expedició del Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes, formada per cinc gimnastes i dos entrenadores, es va desplaçar a Guadalajara per a participar en el Campionat Nacional de Gimnàstica Rítmica que se celebraria fins al diumenge 12, amb grans expectatives d’aconseguir els desitjats podis.

Un dia després, van realitzar els entrenaments oficials en el mateix pavelló on recentment es va celebrar la Copa del món de l’especialitat i on el conjunt d’Espanya va aconseguir diverses medalles.

Completada esta fase, es va iniciar la competició pròpiament dita i les bones actuacions sobre el tapís han donat els seus fruits. En la categoria Aleví, Arianna Luz i Ainhoa Hurtado han demostrat amb escreix el seu alt nivell, al finalitzar en la desé novena posició, entre el més de mig centenar d’equips de tota Espanya presents en la cita esportiva, un lloc que des de la presidència del club es valora molt positivament “al tractar-se d’una de les categories més difícils a nivell nacional”.

Per la seua banda, en categoria Infantil, l’equip format per Clara Martinez, Patricia Perez i Valeria Trijueque va fer vibrar a familiars i amics en les grades del pavelló Multiusos de Guadalajara amb uns exercicis catalogats de “perfectes”, segons CEGA, que han avalat una sèptima posició entre els quasi seixanta participants en la competició, a més de trobar-se en portes de les finals per aparells i a escasses desenes de posicions de privilegi. Precisament, en esta categoria s’han proclamat subcampiones Nacionals per Autonomies.

Des del club es felicita a l’equip tècnic present en l’esmentat campionat, Raquel i Sara Sòria Vela, i a les altres dos entrenadores en actiu, Anna David i Maria Di Girolamo, els que encara que no van estar a Guadalajara, han realitzat una gran labor prèvia amb les gimnastes que han permés aconseguir les metes desitjades.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES