NOTÍCIES

La unitat mòbil de prevenció del càncer de pell torna a Almussafes demà dimecres 16 de març

Davant el bon acolliment, i per l’alta demanda, la Junta Local Lluita contra el Càncer torna a sol•licitar que el servei faça parada en el municipi


La Junta Local Lluita contra el Càncer d’Almussafes anuncia que la unitat mòbil de prevenció del càncer de pell, que ja va passar per la població el passat 23 de febrer amb enorme èxit, estarà demà dimecres 16 de març de 9:30 a 13:30h. en l’esplanada de l’Ajuntament per a seguir oferint a les veïnes anàlisis gratuïtes. Aquella jornada el servei va poder atendre a un total de 50 persones però per falta de temps moltes altres es van quedar sense poder accedir al mateix. La presidenta del col•lectiu, Adela Lladosa, anima a tots a passar per la unitat mòbil per a estar alerta davant possibles problemes.

Demà dimecres 16 de març la unitat mòbil de prevenció del càncer de pell de l’Associació Espanyola Lluita contra el Càncer estarà de nou en el parc Central d’Almussafes de 9:30 a 13:30h. per a atendre a tots aquells que desitgen sotmetre’s a l’anàlisi preventiva oferida als ciutadans.

El passat dimarts 23 de febrer, la Unitat Mòbil d’Informació i Prevenció del Càncer de Pell va realitzar mig centenar de controls gratuïts en l’esplanada situada al costat de la casa consistorial d’Almussafes. El servei, que va estar disponible per a tots els veïns i veïnes interessats durant tot el matí, i que estava dirigit per la doctora especialista en Dermatologia de l’Associació Espanyola contra el Càncer i de l’Institut Valencià d’Oncologia, Sabrina Kindem, va oferir anàlisi de pell per a evitar l’aparició de melanomes i altres tipus de tumors.

No obstant açò, alguns almussafenys es van quedar sense poder accedir al citat servei per falta de temps, per la qual cosa la Junta Local Lluita contra el Càncer ha decidit tornar a sol•licitar que el servei passe per la localitat per a donar resposta a la gran demanda existent en la població.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT