NOTÍCIES

La unitat mòbil d’anàlisi del càncer de pell arriba a Almussafes

Els veïns d’Almussafes podran realitzar-se controls de la seua pell de manera gratuïta dimarts que ve 23 de febrer

La unitat s’emplaçarà, de 9.30 a 13 hores, enfront de l’edifici consistorial


Els ciutadans de la localitat d’Almussafes tindran la possibilitat de sotmetre’s a exploracions de la seua pell de control i detecció precoç del càncer sense eixir del municipi. La unitat mòbil d’anàlisi de l’Associació Espanyola el Càncer (AECC) visitarà el municipi, dimarts que ve 23 de febrer, a iniciativa de la Junta Local de Lluita contra el Càncer que presidix Adela Lladosa.

Entre les 9.30 i les 13 hores, totes aquelles persones que vullguen acudir a la Unitat Mòbil de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), instal•lada al costat de l’Ajuntament, podran sotmetre’s a una anàlisi gratuïta de pell per a previndre el melanoma i altres tipus de tumors.

La iniciativa està promoguda per la Junta Local de Lluita contra el Càncer d’Almussafes, en col•laboració amb la Regidoria de Sanitat. “Cada any tenim tots una major consciència i preocupació per la prevenció i la salut, per la qual cosa confiem que siguen molts els veïns que durant el matí se sotmeten a les exploracions pertinents de la mà dels grans professionals al capdavant de la unitat”, explica la presidenta de la Junta Local.

Segons els experts el càncer de pell és el més freqüent de tots i la seua incidència va en augment com a conseqüència de la disminució de la capa d’ozó i una inadequada exposició al sol. “D’ací la importància d’iniciatives com esta i la necessitat que tots apostem per les revisions periòdiques de la nostra pell per a previndre futures problemàtiques”, destaca l’edil de Sanitat, Faustino Manzano.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT