NOTÍCIES

El restaurant Días de Vino y Rosas guanya la “I Ruta de la Cullera” d’Almussafes

El jurat atorga al mateix restaurador els guardons al millor establiment i al millor plat

Els set establiments participants en la “Ruta Gastronòmica de la Cullera” servixen un total d’1.320 racions


El Club Gastronòmic El Putxeret d’Almussafes va atorgar ahir dimecres 18 de febrer els premis i mencions especials de la “I Ruta Gastronòmica de la Cullera”, una iniciativa culinària amb què s’ha apostat per la recuperació dels plats tradicionals de cullera en la localitat. Els gerents dels set establiments hostalers que han participat en esta primera edició de la ruta, oferint un total de 28 plats tradicionals, van acudir a l’acte públic d’entrega dels premis, que va presidir la presidenta de l’entitat, Mª Carmen Añó, i que va comptar amb l’assistència de bona part dels membres del jurat professional del concurs, entre ells els regidors Andrés López i Paqui Oliver. Juanma Aguado, gerent del restaurant Días de Vino y Rosas, s’ha alçat amb els dos guardons concedits pel Putxeret, al millor restaurant i també al millor plat elaborat “Cassoulet de Tolousse”.

La “I Ruta Gastronòmica de la Cullera”, activitat culinària amb què el Club Gastronòmic El Putxeret, en col•laboració amb el propi consistori d’Almussafes, va inaugurar el 2016 ha conclòs amb èxit. De fet l’aposta pels plats de cullera tradicionals i la bona cuina que els bars i restaurants de la localitat oferixen amb gran qualitat i varietat, ha conclòs amb un total de 1.320 plats servits durant els cinc caps de setmana de celebració de l’esdeveniment, una xifra que la presidenta de l’entitat organitzadora va valorar positivament durant l’acte d’entrega dels guardons, celebrat a les 19 hores d’ahir dimecres 18 de febrer, en la sala de conferències del Centre Cultural.

Del 15 de gener al 14 de febrer, els establiments Bocapizz, El Cantó, l’Hostal Els Vents, l’Encontre, Els Rogets, Dies de Vi i Roses i La Cuesta han servit els seus clients un total de quatre plats diferents, opcions culinàries que van tastar i van valorar els set membres del jurat professional durant la seua visita a cada un dels bars i restaurants participants per a determinar el millor plat entre els 28 a concurs. Finalment, el “Cassoulet de Tolousse” del restaurant Dies de Vi i Roses, que dirigix Juanma Aguado, va ser l’opció que va obtindre una major quantitat de vots i, per tant, el guardó al millor plat d’esta primera edició.

Així mateix, el “Potatge de cigrons” del restaurant El Cantó i la “Olla muntanyesa” del bar l’Encontre es van portar mencions especials com segon i tercer millors plats, respectivament.

El club també va fallar el premi al millor establiment, després de sumar les puntuacions que valoraven aspectes com la qualitat del plat, l’originalitat, la presentació, el tracte i l’amabilitat en l’atenció al client, així com la rapidesa en el servici, un guardó que també es va adjudicar Días de Vino y Rosas, restaurant que va tancar la ruta amb un total de 218 plats servits. El jurat també va concedir dos mencions especials als establiments empatats en segona posició, els restaurants Casa La Cuesta i Els Rogets.

Els set establiments participants van rebre un diploma commemoratiu i un detall recordatori de l’esdeveniment gastronòmic durant l’acte d’ahir.

Categorías:NOTÍCIES, SOCIETAT