ESPORTS

Dos medalles per al CEGA Almussafes en el Trofeu Ciutat de Carlet

Les gimnastes del club tornen a demostrar el seu potencial sobre el tapís

La Senior Paula Martínez s’alça amb la plata i la benjamina Neus Saiz, amb el bronze.


Diumenge passat 14 de febrer, sis gimnastes del Club de Gimnàstica d’Almussafes (CEGA) van participar en el III Trofeu de Gimnàstica Rítmica Ciutat de Carlet, que va reunir a més de 200 esportistes de tota la Comunitat Valenciana. Amb tres gimnastes en competició a nivell individual i altres tres en l’apartat d’exhibició, CEGA va tornar a casa amb dos importants podis en les categories senior i benjamí i amb la satisfacció de comptar amb grans promeses en la seua escola esportiva preparades per a afrontar una brillant temporada.

El CEGA Almussafes ha brillat de nou en l’última cita esportiva en què ha participat. Diumenge passat 14 de febrer, la ciutat de Carlet va ser el lloc de destí de les sis gimnastes del club inscrites en la competició.

Tres d’elles ho van fer en l’apartat d’exhibició, Janire Nicolas, Nuria Moncho i Ainoa Vila, sent esta la seua primera presa de contacte amb el tapís de la temporada individual. Segons el president, Modesto Soria, “van realitzar una bona actuació i en estos moments les tres es preparen per a afrontar la que serà la seua primera competició, prevista per a dissabte que ve 27 de febrer”.

De les quatre restants, inscrites en competició, la Senior Paula Martínez es va adjudicar la segona plaça amb la consegüent medalla de plata i les benjamins Neus Saiz, Natalia Da Silva i Greta Toledano van realitzar sengles exercicis amb brillantor, aconseguint el bronze la primera d’elles i la quinta i sexta posició les altres dos, respectivament.

Les medalles van ser entregades pel regidor d’Esports, Ramón Boronat, i pel de Cultura, Bernardo Nogués.

A més del CEGA Almussafes, el tercer trofeu Ciutat de Carlet va congregar a gimnastes dels clubs de Picanya, Sueca, Oliva, Puçol, Torrent, l’Eliana, Alzira, Tavernes Blanques, Quart de Poblet, L’Alcora, Gandia, Puig, Alcoi, Sedaví, Catarroja i Carlet.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES