ESPORTS

Esportiu Agility Almussafes aconsegueix quatre podis en la sexta prova puntuable de l’autonòmic

Santiago Adsuara i Alejandro Queral, socis de l’entitat, entren en la Lliga Valenciana d’Agility


Esportiu Agility Almussafes continua atresorant medalles. El passat diumenge 21 de febrer van aconseguir un total de quatre podis en diverses categories en la prova puntuable celebrada a Torrent. A més, dos dels seus membres i els seus gossos, Santiago Adsuara amb Batman i Alejandro Queral amb Link, van aconseguir plaça per a incorporar-se a la Lliga Valenciana. La pròxima cita amb aquest esport serà en el mes de març a Biar.

La localitat de Torrent va acollir el cap de setmana passat la sisena prova puntuable per al Campionat de la Comunitat Valenciana organitzada per l’Associació Esportiva d’Agility de la Comunitat, ADACV, en dues jornades en les quals una vegada més els membres d’Esportiu Agility Almussafes han tornat a destacar amb els seus excel•lents resultats. Els socis del club van aconseguir un total de quatre podis amb els quals mantenen el nivell mostrat i es consoliden entre els millors.

Malgrat que en les pistes, dissenyades pel jutge Francisco Alegre, s’enfrontaven setanta-vuit equips, van obtenir podis en pràcticament totes les categories i nivells. En categoria mini, nivell III, el primer lloc va ser para Marina Domínguez i el seu ca Rony. En la mateixa categoria, però nivell II, Isabel Gimeno i Pichu es van portar el segon lloc. En categoria maxi, nivell II, Miguel Sanz i la seua gossa Lion van ser els campions, mentre que en la categoria mini, el triomf va ser para Eva Grau i Lis.

A més, el dissabte 20 van aconseguir plaça per a la Lliga Valenciana d’aquesta disciplina esportiva Santiago Adsuara amb Batman, i a Alejandro Queral amb Link, els qui s’enfrontaran a partir d’ara en les proves de mini II i maxi II, respectivament. “Els donem l’enhorabona per la seua incorporació a la lliga i esperem que en la pròxima prova de l’ADACV, que tindrà lloc a Biar el pròxim mes, els nostres equips tinguen tants o més podis”, afirmen des d’Agility Almussafes.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES