CULTURA

La Societat Musical Lira Almussafense celebra la Festa de Santa Cecília

Durant el cap de setmana es van dur a terme nombrosos actes presidits per les Muses, Gema Peiró i Anna Santacruz

Sis nous músics van debutar, en el concert extraordinari, com a membres de la banda local


La Societat Musical Lira Almussafense de la localitat ha celebrat, al llarg del cap de setmana, diversos actes en honor a la patrona de la música. L’agenda d’activitats es va inaugurar el divendres per la vesprada amb una cercavila festiva a càrrec de la banda, seguida d’un sopar multitudinari per al gaudi dels socis de l’entitat.

En l’extens programa d’enguany, amb la música com a element protagonista, va destacar el concert extraordinari de Santa Cecília, que va tindre lloc el dissabte a les 22.30 hores en la sala d’actes del Centre Cultural. Durant el mateix, Gema Peiró i Anna Santacruz van ser proclamades les Muses de la Música 2016. D’altra banda, es va rendir homenatge a qui, durant els últims 20 anys, ha exercit com a banderer de l’agrupació municipal, Salvador Alemany Serafí, el tio Voro.

A més, durant la jornada d’ahir diumenge es va celebrar la recollida dels nous músics, que es van presentar formalment com a integrants de la banda local: Ainhoa Llamas, Mari Carmen García, Mari Ángeles Esteve, Mariana Cabral, Javier Pérez i Guillermo Abarca. Posteriorment, l’agrupació musical es va traslladar a l’església de Sant Bartomeu, on es va oficiar una missa en homenatge a la seua patrona.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES