NOTÍCIES

Actuacions urbanístiques de millora executades del 4 al 8 de desembre a Almussafes


Malgrat que aquesta setmana inclou dos dies de Festa, tant els treballadors de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes com els operaris del POL han portat a terme diverses millores al nucli urbà i zones industrials de la localitat.

Al mapa general d’actuacions, fotografia que il•lustra aquesta notícia, s’indiquen els punts de localització dels diferents treballs, entre els quals es troba la reparació de tota la vorera, així com la construcció d’un rastell per tal d’acondicionar l’àrea d’accés a la nova zona verda que s’emplaçarà just al costat del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes.

Es dóna continuïtat, així mateix, a la renovació de les cobertes de diversos contenidors, tenint en compte que es trobaven deteriorades per l’ús, i també s’ha enllestit el projecte de registres fecals i sobreeixidors del carrer Benifaió.

La reparació de les voreres del carrer Ramón i Cajal i alguns trams del carrer Mestre Medina, així com les tasques de millora de diverses senyals verticals se sumen a les accions completades del 4 al 8 de desembre.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME