NOTÍCIES

La Ronda Historiador Lluís D. Alabarta d’Almussafes ja és accessible


Aprofitant les obres de reasfaltat de la Ronda Historiador Lluís D. Alabarta d’Almussafes, l’executiu local ha emprés el projecte d’accessibilitat en l’esmentada via urbana, donant continuïtat al pla integral previst per a tot el nucli urbà. Durant la passada setmana, la brigada municipal va concloure els treballs dels passos de vianants adaptats, a mes d’intervindre en altres zones del nucli urbà, afectades per clots en el paviment.

En el mapa general d’actuacions estan indicades les zones de localització del calendari d’intervencions de manteniment urbà, executades dónes de dilluns passat dia 19 i fins al divendres 23 de febrer en la població.

En este sentit, els operaris de la brigada municipal de l’Ajuntament d’Almussafes, junt amb els 17 treballadors contractats a través dels programes d’ocupació del Servef EMCORD i EMCORP, han finalitzat els treballs de construcció dels nous passos de vianants accessibles, així com el seu anivellat i neteja posterior, de la Ronda Historiador Lluís D. Alabarta.

La posada a punt de la senyalització vertical i la instal·lació de noves cobertes metàl·liques en els contenidors, tant del nucli urbà com dels zones industrials, també han centrat el calendari d’obres setmanal, que ha inclòs obres de reparació de clots en el paviment de diferents carrers del nucli urbà.

Com cada setmana, el planning ha incorporat diferents incidències diàries, a mes de la reparació i reposició de material en els parcs públics per a mascotes i la millora dels aparcaments municipals, utilitzant per a això el farcit de triturat resultant del fresatge dels vies publiques.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME