ESPORTS

Nou ors i quatre plates per al Club Yoko-Kan d’Almussafes en l’autonòmic junior de Kick-Boxing

L’entitat arrasa en el torneig, que es va disputar dissabte passat 24 de febrer a Borriana (Castelló)


El passat dissabte 24 de febrer els integrants del Club Yoko-Kan d’Almussafes van obtenir un total de 9 medalles d’or i 4 de plata en el Campionat de Kick-Boxing de la Comunitat Valenciana disputat en la localitat castellonenca de Borriana, una gesta que l’entitat celebra amb alegria i amb els ulls posats en el campionat nacional, al que acudiran alguns dels seus esportistes.

El Club Yoko-Kan d’Almussafes, especialitzat en arts marcials, continua demostrant que encara no ha arribat al seu límit. Els seus integrants han aconseguit un total de nou ors i quatre plates en el Campionat Junior de Kick-Boxing de la Comunitat Valenciana en la modalitat de Tatami Sport, que es va celebrar dissabte passat 24 de febrer a Borriana (Castelló).

Concretament, les nou victòries van anar a parar a les mans de Marcos Correcher, Adrián Montaner, Toni Devis, Elara Estévez, Nerea Beltrán i Simón Correcher, tots ells de la categoria Cadet, i d’Andrea Martínez, en la categoria infantil. Aquests set esportistes tindran l’oportunitat de participar pròximament en el Campionat d’Espanya de Kick-Boxing de la modalitat de tatami sport.

Per la seua banda, els altres dos ors van ser conquistats durant la jornada de competició per Adrián Magraner i Alvin Magraner, tots dos també de la categoria cadet. La victòria també els va donar la passada per al nacional, però en el seu cas per a la modalitat de point fight, una cita prevista per al pròxim mes de maig a Galícia.

Les quatre plates van ser el resultat de l’esforç demostrat per Marina Perpiñá, en categoria infantil, i per Damián Asins, David Climent i Laia Navarro, els tres en cadet.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES