MEDI AMBIENT

La Regidoria de Medi ambient d’Almussafes continua actuant en les zones verdes

El consistori municipal ha invertit prop de 18.000 euros en la substitució de les tanques de seguretat dels jocs infantils de tres parcs

Aquests dies també s’està duent a terme la sembra de plantes i arbustos en altres tres espais públics de la localitat


L’Ajuntament d’Almussafes està renovant les tanques de seguretat de les zones de jocs infantils de tres parcs de la localitat. Aquests dies, el consistori està substituint les que estan situades en els parcs Central, Pontet i Pinar, una intervenció en la qual s’han invertit prop de 18.000 euros. Aquesta setmana, l’empresa concessionària del servei de jardineria també està actuant en algunes zones verdes del municipi, concretament en els parcs de les Eres, el Sagrari, la Residència i als voltants de la Pista Polivalent. En aquests tres espais, està sembrant varietats noves de plantes i arbustos.

L’Ajuntament d’Almussafes continua endavant amb el seu pla per a la millora i manteniment de les zones verdes situades en el terme municipal. Aquesta setmana s’estan duent a terme dues accions especials per a seguir dotant a les zones verdes de la localitat de la seguretat, l’estètica i la sostenibilitat que aquests espais públics requereixen per a seguir sent punt de trobada per a la ciutadania durant el seu temps d’oci.

D’una banda, la Regidoria de Medi Ambient està duent a terme la substitució de les tanques de seguretat dels jocs infantils situats en els parcs Central, Pontet i Pinar. “L’ús continuat d’aquestes instal·lacions ha derivat en una notable deterioració que ha fet necessària la inversió de prop de 18.000 euros per a garantir la seguretat dels més xicotets”, explica la regidora de Medi Ambient, Teresa Iborra.

Aquestes tanques, elaborades amb pvc resistent a l’aigua, ja estan operatives en el Parc del Pontet i col·locades en el Parc Central, tot i que en aquest últim espai encara no es permet l’accés als jocs perquè la instal·lació requereix d’un temps per a la seua correcta fixació. Aquesta setmana quedarà condicionada també la que protegeix els jocs del Parc del Pinar, amb el que es donarà per conclosa aquesta intervenció.

Paral·lelament, aquesta setmana, l’empresa concessionària del servei de manteniment de jardins, Cespa Gestió de Residus, S. A., està sembrant noves varietats de plantes i arbustos en diverses zones de la població per a millorar l’aspecte de les zones verdes. Concretament, la intervenció s’està realitzant en els parcs de les Eres, el Sagrari, la Residència i la zona verda situada al voltant de la Pista Polivalent, un espai aquest últim en el qual fins ara tan sols hi havia arbres.

Aquesta tasca, que es duu a terme periòdicament tant en el nucli urbà com en els dos polígons industrials, se sufraga gràcies a les millores plantejades per Cespa en el contracte signat amb l’Ajuntament d’Almussafes per a la realització dels treballs relacionats amb la jardineria.

Categorías:MEDI AMBIENT, NOTÍCIES