NOTÍCIES

Els aparcaments del polígon i el carrer Sueca, els dos principals punts de neteja d’esta setmana


El pla de neteja exhaustiva de les vies públiques, zones verdes, places i contenidors d’Almussafes s’ha focalitzat esta setmana en el carrer Sueca, concretament fins l’encreuament amb el carrer Pinar. De fet, a partir de dilluns que ve, els operaris de la brigada municipal, en col·laboració amb els treballadors de l’Emcorp i Emcord, eliminaran la brutícia incrustada en el següent tram de la via pública.

Així mateix, des de dilluns passat 19, els aparcaments públics del parc industrial Joan Carles I i de l’Avinguda de la Foia també han sigut objecte d’una neteja en profunditat amb la netejadora d’aigua a pressió.

Durant els últims dies, s’ha prestat una especial atenció al servici de manteniment dels diferents parcs i zones enjardinades, especialment a la que es troba localitzada als voltants de les pistes de pàdel municipals.

El pla municipal per al manteniment òptim de totes les àrees del nucli urbà i terme municipal es revisa i planifica amb una periodicitat setmanal. Per això, el calendari d’intervencions sempre incorpora actuacions fruit de peticions ciutadanes.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME