FESTES

La Primitiva d’Almussafes proclama a Maica Torromé Fallera Major davant quasi 400 persones

La jove estarà acompanyada en els actes de la seua comissió per la Fallera Major Infantil, Nerea Carreres, i el President Infantil, Juan Bautista Carsí


El passat dissabte 12 de novembre, la Falla Primitiva d’Almussafes va proclamar als seus representants per a l’any 2017. Maica Torromé Esteve és la nova Fallera Major, Nerea Carreres Magraner la Fallera Major Infantil i Juan Bautista Carsí Magraner el President Infantil. La comissió va celebrar aquests nomenaments en una festa desenvolupada en la sala de banquets Les oliveres, on van dur a terme el corresponent acte davant 380 persones, els quals van gaudir d’una vetlada de festa amb orquestra.

Al voltant de 380 persones es van reunir el passat dissabte 12 de novembre en la sala de banquets les Oliveres d’Algemesí per a celebrar la proclamació dels representants de la Falla Primitiva d’Almussafes per al pròxim any 2017. El càrrec de Fallera Major de la comissió ha recaigut en aquesta ocasió en la jove Maica Torromé Esteve, el de Fallera major Infantil en Nerea Carreres Magraner i el de president Infantil en Juan Bautista Carsí Magraner.

Familiars, amics, i representants polítics i d’altres comissions van acompanyar als integrants de l’entitat en una vetlada que va començar amb la tradicional cercavila festiva en la qual s’arrepleguen als representants eixint i entrants. L’acte, celebrat en el citat recinte hostaler, va donar pas a unes hores de festa amb orquestra inclosa.

El president de l’entitat, Nacho Benavent López, es va encarregar de coordinar l’organització d’aquest acte amb el qual tradicionalment es dóna inici de manera oficial a les activitats de la nova temporada fallera. Comença d’aquesta forma el camí que culminarà amb l’esperada setmana fallera i la seua corresponent cremà.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES