ESPORTS

Alejandro López Trapero participa en el III Màster de Pádel a Silla de Rodes de Sevilla

En el campionat participen les 8 millors parelles del rànquing nacional, elit de la qual forma part el almussafeny malgrat portar solament un any competint

El torneig es desenvolupa des de hui divendres 11 i fins a aquest diumenge 13 de novembre en el Real Club Pineda de Sevilla


Des de hui divendres 11 de novembre, i fins a aquest diumenge 13 de novembre, les pistes del Real Club Pineda de Sevilla acolliran el III Màster de Pàdel en Silla de Rodes de Sevilla. Entre els 16 participants en el trofeu, que es disputa per parelles, es troba el almussafeny Alejandro López Trapero, qui ocupa un dels primers 16 llocs del ranking nacional actual. López Trapero espera poder mantenir el nivell demostrat fins ara i tornar a casa amb la victòria.

L’esportista almussafeny Alejandro López Trapero es prepara per a seguir demostrant per què és un dels millors jugadors de pàdel adaptat d’Espanya. Aquest cap de setmana tindrà una nova oportunitat de posar a prova el seu nivell d’entrenament i de fer-ho, a més, juntament amb un company, atès que el torneig que es disputa des de hui 11 i fins al pròxim diumenge 13 de novembre en la ciutat andalusa de Sevilla es juga per parelles.

Els 16 millors jugadors de pàdel adaptat d’Espanya en categoria masculina participen aquest cap de setmana en el III Màster de Pàdel a Silla de Rodes que es desenvolupa en el Real Club Pineda de la capital andalusa, un campionat en el qual els participants s’enfrontaran a través d’un sistema d’eliminatòries del que eixiran els noms de la parella guanyadora. Es tracta d’una nova finestra per a mostrar al públic una disciplina esportiva desconeguda i que a poc a poc va sumant seguidors.

Al costat del quadre masculí també està prevista la participació de quatre parelles femenines en una categoria pròpia en la qual les vuit millors jugadores de pàdel adaptat demostraran als assistents, que podran accedir al recinte de forma gratuïta, bons exemples de sacrifici i superació amb el domini d’una activitat gens senzilla i que requereix d’un exigent nivell de preparació.

Alejandro López Trapero ha demostrat en els últims mesos el seu especial interès a donar a conèixer aquest esport amb el qual està aconseguint importants fites a nivell nacional. A més de les successives victòries obtingudes en la pista, ha fundat juntament amb altres companys l’associació “Pàdel Silla València” i el passat mes de juliol, coincidint amb les festes patronals d’Almussafes, va organitzar el I Trofeu de Pàdel en Cadira de Rodes de la localitat. En ell van participar un total de 16 jugadors, 15 d’ells de la Comunitat Valenciana, els qui van aprofitar l’esdeveniment per a desenvolupar el que van denominar “jornada d’inclusió”, en la qual es va posar a la disposició dels assistents diverses cadires de rodes perquè es posaren per uns minuts en el lloc dels esportistes.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES