ESPORTS

“La Molinà” d’Almussafes arrasa en l’autonòmic d’aigua dolça

Els pescadors Vicente Quijal i Javier CalataYud, primer i tercer, respectivament

Quijal, primer classificat per al Campionat d’Espanya 2017


El Club de Pescadors “La Molinà” d’Almussafes reprén la temporada competitiva amb un nou triomf esportiu. Dos dels seus esportistes, Vicente Quijal i Javier CalataYud, han completat el Campionat de la Comunitat Valenciana Aigua Dolça en categoria masculina en els primers llocs del podi. El títol de campió aconseguit per Quijal, en l’autonòmic celebrat diumenge passat 25 de setembre a Fortaleny, li ha favorit així mateix una primera plaça classificatòria per a competir en el pròxim Campionat d’Espanya.

La Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana va organitzar el Campionat Autonòmic Aigua Dolça Masculí, que es va disputar durant la passada jornada dominical en la localitat de Fortaleny i davall la supervisió del Comité Tècnic de l’Especialitat.

La competició, que es va celebrar a 2 mànegues, de 3 hores cada una d’elles, va concloure amb dos places del podi per als pescadors de “La Molinà” d’Almussafes. En el primer lloc i amb dos punts es va proclamar campió l’esportista local Vicente Quijal. El subcampionat se’l va adjudicar Miguel Ruiz, amb un total de 3 punts, i el pescador del club d’Almussafes, Javier CalataYud, va concloure en tercera posició, amb 4 punts en la taula.

Els vencedors es van enfrontar a altres 21 participants representants de clubs de tota la Comunitat Valenciana i a la seua puntuació final se li va sumar, així mateix, el resultat obtingut en la primera prova de l’autonòmic, que va tindre lloc el passat mes de juny.

De fet, conclosa esta segona fase, Vicente Quijal ha aconseguit situar-se com primer classificat dels deu pescadors que representaran a la Comunitat Valenciana en el pròxim Campionat d’Espanya de Pesca Aigua Dolça 2017.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES