NOTÍCIES

Els afectats de fibromialgia d’Almussafes inauguren la nova temporada

L’Ajuntament d’Almussafes finança l’autobús que desplaça els socis fins al Balneari de la Concepción de Villatoya


L’Associació de Fibromialgia d’Almussafes, constituïda l’any 2003 i que en l’actualitat compta amb 75 associats, ha celebrat l’obertura de la seua agenda d’activitats de la nova temporada 2016-2017 amb una de les seues eixides per a rebre tractaments termals. Divendres passat dia 23, un total de 31 afectats per la malaltia es van desplaçar fins al Balneari de la Concepción de Villatoya, on han dedicat dos jornades a disfrutar de les instal•lacions termals i del seu equip professional d’especialistes. Des de la Regidoria de Benestar Social del consistori municipal s’ha sufragat l’autobús que ha traslladat els socis i sòcies fins al punt de destí.

La presidenta de l’entitat d’Afectats per Fibromialgia d’Almussafes, Mª José Benzal, destaca la satisfacció dels socis i sòcies després d’acabar de disfrutar de la primera de les iniciatives que integren la nova temporada de l’agenda d’activitats que es programa anualment des de l’entitat, que enguany complix els seus tretze anys de trajectòria.

Després del descans vacacional, un total de 31 afectats per la malaltia han participat en la visita al Balneari de la Concepción de la localitat albacetenya de Villatoya. Des de la vesprada de divendres passat i fins a la vesprada d’ahir diumenge dia 25, els almussafenys s’han sotmés a diferents tractaments de balneoteràpia, a més de participar en programes terapèutics, principalment circulatoris i reumatològics, i de disfrutar de les aigües miner medicinals de la seua piscina termal.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT