ESPORTS

Emilio Lucha, del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, campió de la Copa Federació

El jove es va proclamar vencedor d’aquesta disciplina esportiva en la categoria de menors de 14 anys

Al costat d’ell en el podi es van situar María Gómez i Yolanda Lucha, també de l’entitat almussafenya


Satisfacció en el Club de Tir amb Arc d’Almussafes per la victòria d’Emilio Lucha en la categoria de menors de 14 anys en la Copa Federació a l’Aire Lliure. María Gómez i Yolanda Lucha van acompanyar al guanyador en la segona i tercera plaça de la mateixa categoria. Quart de Poblet va acollir aquesta competició en la qual van participar 57 arquers.

El passat diumenge 25 de setembre, les instal•lacions del Club de Tir amb Arc “Arc Quart” de Quart de Poblet van acollir des de les 8 i fins a les 17 h. la Copa Federació de Tir amb Arc a l’Aire Lliure, una competició en la qual un total de 57 arquers i arqueres de diferents categories es van enfrontar a través del sistema d’eliminatòries per a trobar al millor de tots.

Emilio Lucha, del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, va aconseguir alçar-se com el millor del campionat en la categoria de menors de 14 anys després d’eliminar a la seua companya d’equip María Gómez. La final va estar molt disputada, ja que tots dos esportistes van haver de desempatar després d’arribar a igualar els seus marcadors amb 5 punts cadascun d’ells. Completant el podi va estar Yolanda Lucha, també del club almussafeny, copant d’aquesta forma l’entitat el calaix complet.

Els membres del club es mostren contents pels resultats obtinguts després de les intenses sessions d’entrenament realitzades. També van participar en les proves Ferrán Rodrigo i Raúl Miralles en categoria absoluta i Edgar Ferris en menys de 14 anys.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES