NOTÍCIES

Afabals recapta un total de 325 euros gràcies a la solidaritat dels veïns d’Almussafes

L’alcalde del municipi, Toni González, visita la taula petitòria

Més de 170 persones s’inscriuen en la primera marxa organitzada per l’entitat


L’Associació de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències de Benifaió, Almussafes i Sollana va aconseguir col•lectar 325 euros durant la taula petitòria instal•lada ahir al matí a Almussafes. En el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, l’entitat va desenrotllar un programa d’activitats en què va destacar una marxa solidària pel terme de Benifaió.

El passat 21 de setembre es va celebrar el Dia Mundial de l’Alzheimer. Amb el propòsit d’acostar esta malaltia a la societat i recaptar fons amb la venda de loteria i altres accions, Afabals ha recorregut els mercats ambulants dels pobles que integren l’associació. D’esta manera i, aprofitant l’afluència de gent en la zona, ahir al matí es va instal•lar una taula petitòria enfront del Mercat Municipal d’Almussafes. En la tradicional col•lecta van participar alguns voluntaris i l’alcalde de la localitat, Toni González, va visitar la parada durant el matí. La solidaritat dels ciutadans es va tornar a manifestar amb la recaptació de 325 euros. Els fons obtinguts serviran per a continuar amb la millora de la qualitat de vida dels afectats per esta malaltia degenerativa. A més, a un mòdic preu de 3€, es va posar a la venda la samarreta dissenyada per a la marxa solidària, que va tindre lloc dissabte passat, 24 de setembre, en la localitat veïna.

Segons el primer edil d’Almussafes, “és la nostra responsabilitat estar al costat d’aquells que patixen i precisen ajuda”. D’esta manera, va afirmar, “des de l’equip de govern recolzarem la iniciativa d’Afabals, així com totes les activitats que contribuïsquen a millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans”.

A esta iniciativa solidària, amb la que es pretén sufragar les activitats realitzades al llarg de l’any en el Centre d’Estimulació i Rehabilitació “La Llimera”, ubicat a Benifaió, se li suma la primera marxa solidària, celebrada per l’entitat dissabte passat, 24 de setembre, a les 10 hores. Més de 170 persones van participar en el recorregut, l’eixida i meta del qual es trobaven en la Plaça Major de la localitat. Les inscripcions a esta activitat es van dur a terme els dies 22 i 23 de setembre per la vesprada en la mateixa plaça.

La taula solidària instal•lada ahir en el mercat ambulant d’Almussafes és la tercera pensada per a este mes de setembre, ja que els voluntaris van recaptar fons el dijous 22 a Benifaió i el dimecres, dia 21, a Sollana.

Categorías:NOTÍCIES, SOCIETAT