FESTES

Almussafes celebra, per primera vegada, el Dia del patró de la Policia


Demà dijous dia 29 de setembre, a les 13 hores, el saló de plens de la Casa Consistorial d’Almussafes acollirà, per primera vegada, l’acte commemoratiu de la Festivitat dels Santos Ángeles Custodis, amb la finalitat d’exalçar el treball en pro de la seguretat ciutadana que realitzen els cossos de seguretat que treballen en la població.

L’alcalde, Toni González Rodríguez, la subdirectora general de l’Agència de Seguretat i Resposta a Emergències, Aurora Valero Alcaraz, i el cap de la Policia Local d’Almussafes, Ernesto Serrano Carrascosa, presidiran l’acte oficial, en el que també estarà present el tinent cap del Lloc principal de la Guàrdia Civil d’Almussafes, Javier Muñoz Díez.

Durant la celebració, un total de nou policies locals, en concret cinc oficials i quatre agents fixos, rebran un detall commemoratiu en reconeixement als seus més de 25 anys de servici al cos.

Així mateix, des de l’Ajuntament d’Almussafes també es reconeixerà la labor de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Almussafes.

CELEBRACIÓ PATRÓ POLICIA LOCAL

Dijous 29 de setembre

13 hores

Sala de plens Ajuntament d’Almussafes (passeig del parc, s/n)

Categorías:FESTES, NOTÍCIES