ESPORTS

La mascota dissenyada per l’estudiant del CEIP Almassaf, Sergi Gómez, anunciarà el Mes de l’Esport 2016 d’Almussafes

Els dibuixos d’Aina Vela i d’Aroa Guill obtenen el segon i el tercer premi en el certamen artístic

El Consell Municipal d’Esports concedix sis accèssits en la XII edició del certamen

Enguany s’han presentat 208 dibuixos, creats per alumnes de primer, segon i tercer cicle de Primària dels centres educatius de la localitat, al concurs “Troba la Mascota del Mes de l’Esport”


Dimarts passat 29 de març, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes i el Consell Municipal d’Esports es van reunir per a decidir quin dels 208 dibuixos presentats al concurs “Troba la Mascota del Mes de l’Esport” s’adjudicava la victòria del certamen artístic. En esta XII convocatòria, la mascota triada per a il•lustrar el calendari programat i les camisetes commemoratives ha sigut la dissenyada per l’estudiant de sext d’educació primària del CEIP Almassaf, Sergi Gómez Cerqueira. Els escolars del tercer cicle de primària Aina Vela Bosch i Aroa Guill Moliner s’han alçat amb el segon i el tercer premi, respectivament. A més, el jurat ha concedit un total de sis accèssits. Tots ells rebran els guardons coincidint amb l’acte inaugural del Mes de l’Esport 2016.

Una bicicleta i un lot de material esportiu és el premi que la Regidoria d’Esports del consistori d’Almussafes entregarà a l’estudiant de sext de primària, Sergi Gómez, en qualitat de guanyador de la dotzena edició del concurs “Troba la Mascota del Mes de l’Esport”. La mascota dissenyada per l’esmentat alumne de la localitat ha sigut triada pel Consell Municipal d’Esports per a il•lustrar la gran festa esportiva que oferirà un ampli palmito d’activitats, competicions i tallers que abordaran les diferents disciplines esportives durant el pròxim mes de juny.

De les 208 candidatures presentades, el dibuix creat pel ja declarat vencedor ha obtingut el beneplàcit del jurat, que també ha premiat els estudiants Aina Vela i Aroa Guill en segona i tercera posició, respectivament. Ambdós guardonats rebran, així mateix, sengles lots amb material esportiu, per part de les autoritats durant l’acte oficial d’obertura del XV Mes d’Esport, jornada en què, com cada any, se celebraran activitats d’animació en el parc Central en què participaran tots aquells menors que ho desitgen i durant la qual es procedirà al repartiment de camisetes i refrescos entre tots els assistents.

Durant la reunió celebrada pel Consell Municipal d’Esports, el passat 29 de març, també es va determinar la concessió de sis accèssits als alumnes Raquel Oliver Garcerán, Lucía Aguado Carreres, Iker Membrilla Albors, Denis Peña Pedrón, Andreu Saez Taberner i Joan Torrecilla Aranda.

“Almussafes, amb l’esport i la qualitat de vida” és el lema de la política esportiva de l’Ajuntament d’Almussafes. “Este certamen complementa els diversos elements que doten de contingut l’ambiciós programa d’incentivació i promoció de l’esport que desenrotllem en la nostra localitat”, comenta el regidor d’Esports, Pau Bosch, el qual aprofita per a felicitar a tots els guardonats en el concurs.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES