ESPORTS

La I Sant Silvestre d’Almussafes reunix a 526 atletes

L’alcalde, Toni González, i el tinent de la Guàrdia Civil, Javier Muñoz, els Reis Mags de la carrera

Des del Club d’Atletisme d’Almussafes ressalten l’èxit de la iniciativa


La primera Sant Silvestre d’Almussafes ha superat totes les expectatives quant a participació i camaraderia. El Club d’Atletisme d’Almussafes, organitzador de l’esdeveniment esportiu, confiava a reunir a aproximadament 250 participants, però finalment la carrera va congregar a 426 corredors en la categoria adulta i a un centenar en la infantil, esta última amb participants entre els 0 i els 12 anys. Encara que la gran majoria dels corredors inscrits, entre els que es trobaven el primer edil, Toni González, i el tinent del lloc de la Guàrdia Civil d’Almussafes, Javier Muñoz, eren d’Almussafes, la prova va reunir també veïns de les localitats veïnes que van voler compartir amb els almussafeses esta popular carrera amb què es va despedir l’any 2015 al gran i amb originals disfresses.

Dijous passat 31 de desembre, el Club d’Atletisme d’Almussafes va escriure una altra pàgina daurada en la seua curta trajectòria esportiva amb la celebració de la primera edició de la Sant Silvestre de la localitat. La iniciativa popular ha conclòs amb gran èxit, ja que va reunir a un total de 526 participants en les dos categories convocades, “una xifra que ha superat amb escreix nostra previsió inicial i que ha assegurat la consolidació de la prova popular com un referent esportiu del Nadal i una gran festa d’obertura al nou any”, comenta la presidenta del club, Puri García.

A les 17:30 hores va donar començament la carrera infantil, dirigida a jóvens de fins a 12 anys i amb un recorregut de 800 metres, en la que van competir 100 xiquets amb colorits i originals disfresses. Per la seua banda, els majors de 13 anys, un total de 426, van córrer la Sant Silvestre en un circuit de 5 quilòmetres que també va discórrer pel nucli urbà i l’eixida i meta del qual estaven situades en el parc Central, on es van congregar una gran quantitat de veïns per a animar als participants i disfrutar de la varietat de disfresses en competició.

La Falla La Torre i l’Ajuntament d’Almussafes van col•laborar activament en l’organització de l’activitat esportiva, per la qual cosa l’alcalde, junt amb la regidora de Cultura, Teresa Iborra, la representant de l’entitat fallera, Blanca Albors, i la presidenta i secretària del club, van participar en l’entrega dels premis als vencedors de la prova i als portadors de les millors disfresses d’ambdós categories.

Ángel Albuixech va aconseguir alçar-se amb la primera posició en la categoria infantil masculina i Andrea Pedrón va ser la primera classificada femenina. Per la seua banda, Irene Preloj i Cristian Sánchez van ser premiats amb les millors disfresses també en categoria infantil.

Quant a la categoria adulta, el primer classificat absolut va ser Salva González i Rosana Brau va ser la campiona femenina. Així mateix, els premis a les millors disfresses van recaure en Irene Montoro i Francesc Guillen.

Finalment, el grup de corredors que escenificaven l’arribada de Pare Noel amb els seus rens es va adjudicar el premi al grup més nombrós amb la millor disfressa.

El regidor d’Esports, Pau Bosch, felicita a l’organització pel resultat aconseguit i per l’esforç i entusiasme amb què han treballat durant les últimes setmanes per a assegurar l’èxit de la prova. “Des del consistori d’Almussafes continuarem brindant tot el nostre suport en les pròximes edicions d’esta iniciativa popular que aglutina esport, festa i diversió”, comenta.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES