FESTES

La I Fira d’abril d’Almussafes rep nombrosos visitants durant el cap de setmana

Les Clavariesas 2016 i el Centre Cultural Andalús organitzen conjuntament esta activitat festiva


El passat cap de setmana, l’Àgora del parc Central es va transformar, durant unes hores, en una gran fira d’abril, en la que la gastronomia, la tradició i els cants i balls típics del sud van invitar als visitants a viatjar al sentir més típic d’Andalusia.

Els organitzadors de l’esdeveniment festiu, les Clavariesas 2016 i el Centre Cultural Andalús, valoren molt positivament l’experiència viscuda i la resposta de la ciutadania davant d’esta primera edició de la Fira d’abril.

A les 11 del matí de dissabte passat 15 d’abril, la fira va obrir les seues portes a veïns i visitants en l’Àgora del parc Central d’Almussafes. Tan sols un descans entre les 15 i les 17 hores, per a reprendre l’activitat que es va desenrotllar fins a l’una de la matinada.

Tapes i montaditos típics de les terres andaluses, sortejos i actuacions a càrrec dels grups especialitzats en cant i ball del Centre Cultural Andalús, van ambientar una festa que va continuar durant tota la jornada dominical. La presidenta de les Clavariesas 2016, Amancay Moliner, aprofita per a agrair la participació dels veïns i l’ajuda inestimable de l’Ajuntament d’Almussafes per al correcte exercici de l’activitat i anima als pròxims grups de jóvens a continuar impulsant la iniciativa.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES