ESPORTS

Esportiu Agility Almussafes aconsegueix cinc podis en les proves del Puig

Cristòfol Albert i el seu gos Pi ja tenen plaça per al European Open que se disputarà en França

Els seus integrants esperen que els bons resultats de la temporada es traduïsquen prompte en llocs en el Campionat d’Espanya i en el Mundial


Els almussafenys van aconseguir durant el cap de setmana dues victòries, dos segons llocs i un tercer. A més, Cristòfol Albert i el seu gos Pi van aconseguir classificar-se per al European Open malgrat haver quedat en quarta posició en la categoria standard. Davant els bons resultats obtinguts durant la temporada, l’associació confia a obtenir una bona representació per al Campionat d’Espanya i per al mundial.

La població valenciana d’El Puig va ser la seu els dies 16 i 17 d’abril d’un nou cap de setmana dedicat al agility en el qual els esportistes almussafenys van destacar en nombroses categories, obtenint un total de 5 podis. Els clubs Agility Vilcan i El Campet van organitzar conjuntament les proves, considerades de les més importants de la Reial Societat Canina Espanyola, ja que servia per a puntuar per al Campionat d’Espanya RSCE, era selectiva per al mundial FCI que se celebrarà a Saragossa i també classificatòria per al European Open, que es disputarà enguany a França.

El dissabte, Cristòfol Albert i Pi van quedar quarts en la màniga d’agility categoria standard, grau III. Aquest quart lloc els va deixar a un pas del podi, però els va permetre classificar-se directament per al European Open.

Per la seua banda, el podi de categoria mini-midi, grau II, va anar exclusivament per als d’Almussafes, doncs els tres llocs van ser para l’Esportiu Agility d’aquesta localitat. El campió de la jornada va ser Alejandro Aguado i el seu ca Loly, el segon lloc se’l va portar Isabel Gimeno amb Pichu i la tercera posició va ser per a Javier Pérez i el seu gos Wifi.

En la jornada dominical, els d’Almussafes també van obtenir victòries en categoria mini-midi, grau II. L’or el van aconseguir Alejandro Aguado i la seua gossa Loly, mentre que la plata se la van adjudicar Noelia Gimeno i el seu company Hitman.

“Amb aquestes victòries i aquests punts, ja finalitzant la temporada, esperem que els equips d’Esportiu Agility Almussafes aconseguisquen classificar-se tant per al campionat d’Espanya com per al mundial”, explica el secretari de l’entitat, Arcadio Andrés.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES