ESPORTS

El “In Real Time” d’Almussafes recapta 4.500€ per a projectes solidaris a Etiòpia

Van participar 580 persones en les proves disputades, entre els quals es trobaven l’alcalde, el regidor d’Esports i el tinent de la Guàrdia Civil


L’ONG “Etiopia ABAY” revalida l’èxit obtingut amb les dues primeres edicions de “In Real Time” a Almussafes, l’esdeveniment esportiu que recapta fons per al desenvolupament dels habitants de la regió etíop de Gaba Kemisa-Walmara. Van participar 580 persones en les carreres organitzades per aquesta entitat benèfica en col•laboració amb el Club d’Atletisme Almussafes i l’Ajuntament de la localitat, obtenint 4.500€ amb l’arreplegat per les inscripcions.

Almussafes va tornar a demostrar el passat diumenge 17 d’abril que és un municipi solidari. Les xifres obtingudes amb la celebració de l’última edició de la iniciativa “In Real Time”, que arreplega fons per al desenvolupament de la regió etíop de Gaba Kemisa-Walmara, parlen per si soles. Finalment, es van inscriure un total de 580 persones a les proves plantejades per l’organització, amb el que es van recaptar 4.500€ per als projectes iniciats per l’ONG “Etiòpia ABAY”.

Concretament, van participar 131 persones en la carrera de 10 quilòmetres, 85 en la de 5, 80 en la infantil i 284 en la caminada, desenvolupant-se totes segons el previst i sense cap incident. La Policia Local d’Almussafes i els voluntaris del col•lectiu de Protecció Civil van contribuir al fet que la jornada transcorreguera de forma segura per a tots els assistents.

En les inscripcions es trobaven amants de l’esport arribats de tota la geografia valenciana que no volien perdre’s aquest esdeveniment que uneix activitat física, solidaritat i diversió. A més, l’alcalde, Toni González, i el tinent de la Guàrdia Civil, Javier Muñoz, van córrer en la prova dels 10 Km. i Pau Bosch, regidor d’Esports, en la de 5Km., implicant-se més enllà del lliurament de trofeus, en la qual van participar els dos components de l’equip de govern municipal.

L’edil d’Esports, ressalta “la necessitat de ser solidari i de col•laborar en iniciatives com aquestes que, a més de recaptar fons per a causes més que justes, suposen una oportunitat de promoure l’esport i de practicar-ho al costat de familiars i amics”.

El guanyador dels 10K va ser Estefan Navarro Ibáñez, seguit d’Ángel Ramón Abella i Francisco Javier García. El primer Almussafeny es va situar en el sisè lloc i el primer del Club d’Atletisme Almussafes, entitat que col•laborava en l’organització de l’esdeveniment, va aconseguir la posició número 12. En l’apartat femení, la primera dona apareix en el lloc 29 de la llista, Emi García, del C.A. Correliana. I la segona en el 37, Elisa Magraner, precisament la primera del C. A. Almussafes a aparèixer en el rànquing.

Pel que fa al 5K, Nicolae Grigoruta, Ximo Puig i Pedro Vicente, aquest últim del C. A. Almussafes, van aconseguir la primera, la segona i la tercera plaça del podi, respectivament. La primera dona a creuar la línia de meta en aquesta prova va ser Tania Navarro, que va ser desena, i la primera del club almussafeny, Catalina Punzano, va arribar la vintè tercera.

Èxit, per tant, d’aquesta tercera edició, que manté el nivell de participació respecte a la passada convocatòria i que anima a l’organització a seguir treballant per a obtenir diners que permeten el desenvolupament de la població etíop i la millora de les seues condicions de vida.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES