ESPORTS

Cinc gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes, subcampiones provincials

Aquest cap de setmana, el club participarà en la fase final del Campionat d’Espanya, que se celebra en la ciutat de Gijón


La pista del Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes va tornar a convertir-se durant el cap de setmana passat en l’escenari de les competicions de gimnàstica rítmica. Concretament, la localitat va acollir la fase provincial de Castelló i València, en la qual Clara Martínez, Patricia Pérez i Valeria Trijueque van aconseguir la plata en la categoria infantil i Arianna Luz i Ainhoa Hurtado van aconseguir la mateixa posició en categoria Aleví.

Les integrants del Club de Gimnàstica Rítmica d’Almussafes, CEGA, continuen imparables aquesta temporada. El passat dissabte 16 d’abril ho van tornar a demostrar i ho van fer competint a casa. El Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes va acollir les proves de la fase provincial de Castelló i València del Campionat d’Espanya Absolut en les categories Aleví i Infantil, en les quals van competir les gimnastes de més alt nivell d’aquest esport en les citades províncies.

Cinc gimnastes del club van participar durant el matí en la convocatòria aconseguint, a més, posicions molt destacades. Clara Martínez, Patricia Pérez i Valeria Trijueque en la categoria Infantil van aconseguir la plata, i Arianna Luz amb Ainhoa Hurtado van fer el propi en la categoria Aleví, convertint-se les quatre, per tant, en subcampiones provincials. A més, Patricia Pérez, va aconseguir ser subcampiona provincial en la Modalitat de Aro.

En el lliurament de Trofeus van estar presents el Secretari Autonòmic de Cultura i Esports, Albert Girona, la Presidenta Autonòmica de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Concepción Rico, el Secretari General de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Francisco Javier Soria, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch, i l’Alcalde de Sollana, Juan Roda. “A tots ells els agraïm la presència en aquest campionat i el permetre’ns robar-los part del seu valuós temps”, destaquen des de l’entitat.

Aqueix mateix dissabte 16 a la vesprada, les instal•lacions almussafenyes van ser l’escenari que va acollir la Fase Autonòmica dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana. En l’esdeveniment va participar la gimnasta del club Mireia Simón Turpin, qui malgrat realitzar els seus exercicis dels diversos aparells “amb la brillantor que la caracteritza”, tal com expliquen des de l’associació, no va poder aconseguir els llocs d’honor.

En el lliurament de Trofeus van participar l’alcalde d’Almussafes, Toni González, el regidor d’Esports, Pau Bosch, el Secretari General de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana, Francisco Javier Soria, i el representant de la Generalitat Paco Artal.

Les més xicotetes de CEGA també van competir aquest cap de setmana passat. La prebenjamí Ainhoa Cañibano i les benjamines Greta Toledano i Neus Saiz van participar en el Torneig del Club Infantado, celebrat a Guadalajara. Ainhoa va aconseguir classificar-se segona, Neus tercera i Greta quarta, “la qual cosa per a nosaltres són resultats molt encoratjadors de cara al Campionat d’Espanya Base d’aquest cap de setmana a Gijón”, expliquen.

Precisament avui dimarts 19 d’abril han partit cap a la ciutat asturiana les primeres gimnastes cap a la fase final del Campionat d’Espanya acompanyades per les seues entrenadores, Raquel Soria, Ainoa Vila i Nuria Moncho.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES