ESPORTS

Esportiu Agility Almussafes aconseguix cinc podis en les últimes proves puntuables per a la Copa Federació

Isabel Gimeno amb Twix i José Peris amb Thor, els grans protagonistes de la competició

Gijón va acollir l’encontre celebrat el passat cap de setmana, durant el qual els ensinistradors i els seus cans van sumar els últims punts abans de la gran final


El passat cap de setmana, el Club Esportiu Agility Almussafes (EAA) va participar amb èxit en l’últim doble encontre puntuable per a la Copa Federació, disputat a Gijón. Els ensinistradors i els seus cans van destacar entre els 32 equips participants i van tornar a casa amb cinc trofeus més en el seu extens palmarés. Després d’aconseguir dos ors en el Campionat de la Comunitat Valenciana, que va acollir la ciutat d’Elx tan sols uns dies abans, esta vegada els d’Almussafes s’han alçat amb altres cinc primers llocs, en concret dos medalles d’or, dos plates i un bronze.

El Club Esportiu Agility Almussafes arriba a la recta final de la temporada amb uns resultats immillorables. El passat cap de setmana, la Federació Espanyola d’Agilitat i Educació Canina (FEAEC) va organitzar les seues Setena i Huitena Estreles, els últims exercicis puntuables per a la Copa Federació, la gran final de lliga que tindrà lloc el mes que ve. Este doble esdeveniment es va celebrar en les instal•lacions de l’associació Principado, amb seu a Gijón (Astúries).

Diversos equips es van desplaçar fins a la ciutat asturiana en representació de l’agrupació esportiva almussafenya per a intentar aconseguir els últims punts d’esta temporada abans de la final. El dissabte, 8 d’abril, Isabel Gimeno i el seu ca Twix van obtindre un merescut primer lloc en la modalitat mini. A més, la parella formada per José Peris i Thor va quedar segona en la categoria large.

Però el torneig no sols es va limitar a la jornada del dissabte. El diumenge, 9 d’abril, també va ser un dia memorable per als entrenadors d’Almussafes i José Peris i el seu gos van triomfar per partida doble. Després d’enfrontar-se als seus rivals, el duo va aconseguir una altra plata en la seua modalitat i, paral•lelament, en la lliga Steeplechase de la temporada que es va disputar el mateix dia, l’ensinistrador i Thor es van portar a casa una medalla de bronze al quedar tercers en la categoria large.

D’altra banda, durant la quarta prova Steeplechase de l’any, en la que a més de la destresa es valora la velocitat dels animals, Isabel Gimeno i Twix es van classificar en primera posició dins de la seua modalitat, toy-mini, fent-se amb un nou or.

La competició que precedix a la Copa Federació de maig va estar supervisada en tot moment pel jutge, Francisco Alegre, “encarregat de dissenyar pistes fluides i ràpides al mateix temps, perfectament adaptades als 32 equips participants en esta edició”, expliquen des de l’entitat. “Amb estes victòries, Espotiu Agility Almussafes entra en la recta final amb cinc medalles més i nous punts per a la Ribera Baixa”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES