NOTÍCIES

Dos zones de recreació públiques preparades a Almussafes per a la Setmana Santa

L’ajuntament arregla el Parc Rural i oferix un servici de consergeria

Els veïns de la localitat podran disfrutar de l’àrea d’oci estes Pasqües, entre les 10 i les 19 hores

El consistori municipal també prepara la zona verda del polígon per al seu ús durant el període vacacional


Els veïns de la localitat podran disfrutar de nou estes Pasqües de l’extensa zona verda d’escampament que oferix el parc Rural d’Almussafes, dotada de mòduls de paellers i taules de picnic. Concloses les labors de neteja de l’esmentat espai públic de recreació per part de la brigada municipal, les portes d’esta zona, que compta amb una superfície de 150.000 metres quadrats, s’obriran durant les jornades del 13 al 17 i del 22 al 24 d’abril, coincidint amb el període vacacional de la Setmana Santa. De nou, un conserge municipal s’encarregarà de supervisar i netejar l’esmentada àrea durant els dies festius. L’altra zona d’oci, emplaçada en l’entrada del parc industrial i que també compta amb paellers i contenidors també es troba preparada per a estes festes.

A peu, amb bici o en automòbil, els veïns i veïnes d’Almussafes podran “menjar-se la mona” en el parc Rural durant les pròximes jornades de Setmana Santa, ja que l’executiu tornarà a obrir-ho al públic. Menys d’un quilòmetre separa el nucli urbà d’Almussafes d’esta zona verda, que compta amb una superfície de més de 150.000 metres quadrats i que oferix una gran quantitat d’arbratge.

Un entorn extens i tranquil, així com la possibilitat de preparar menjars a l’aire lliure gràcies al mòdul existent de sis paelleros són alguns dels al•licients que oferix este recinte rural, que complix amb totes les condicions de seguretat, al trobar-se tanca en la seua totalitat i completament il•luminat, a més de disposar d’aigua corrent, un gran magatzem, contenidors de residus orgànics i de reciclatge de vidre i neteges adaptades per a minusvàlids.

Durant huit jornades i en horari de 10 a 19 hores, les famílies de la localitat podran passar el seu període vacacional en esta zona de picnic. Per a facilitar l’estada en el recinte públic, l’ajuntament ha previst que un treballador municipal es responsabilitze de la neteja dels banys, així com de l’obertura i tancament del parc. A més, enguany l’ajuntament ha habilitat un espai on els veïns i veïnes podran torrar carn de manera còmoda i una nova àrea, amb taules de fusta, on se situen els arbres plataners.

 
Zona de picnic del polígon
 
Paral•lelament, l’Ajuntament d’Almussafes també ha arreglat l’àmplia zona verda del parc industrial Joan Carles I i amb accés des del camí Picassent, que també compta amb mòduls de paelleros. L’espai s’ha reforçat amb contenidors de fem orgànic i de reciclatge de vidre per a assegurar la seua correcta neteja per part dels ciutadans que facen ús del mateix durant les vacacions de Pasqua. Així mateix, s’ha protegit la seguretat dels usuaris amb la col•locació de pedres de grans mides que impedixen l’accés dels vehicles a l’interior del jardí. “Esta zona de recreació rep una gran quantitat de famílies durant estos dies i protegir la seua seguretat, principalment la dels xiquets i xiquetes, és essencial”, destaca la regidora de Medi Ambient, Teresa Iborra.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME