ESPORTS

Els almussafenys Isabel Gimeno i José Peris, primers en les proves d’agility de Gijón

Gimeno va ser primera en categoria toy i Peris en categoria large


Isabel Gimeno i José Peris, d’Esportiu Agility Almussafes, van destacar el cap de setmana passat en les últimes proves puntuables per al Campionat d’Espanya de la Federació Espanyola d’Agilitat i Educació Canina celebrades en la ciutat asturiana de Gijón. La pròxima cita serà ja la gran final, la seu de la qual encara no s’ha fet pública.

Esportiu Agility Almussafes no baixa el llistó. Aquest cap de setmana passat es van celebrar en la ciutat de Gijón les proves setena i octava del Campionat d’Espanya organitzades per la Federació Espanyola d’Agilitat i Educació Canina i els integrants de l’entitat han tornat de la convocatòria amb noves medalles sota el braç.

El jutge Pedro Simarro va dissenyar el conjunt de pistes d’agility i jumping que es van disputar durant els dies 23 i 24 d’abril en les instal•lacions d’“Hípica de Porceyo”, en les quals els participants almussafenys van destacar per sobre dels seus contrincants. Isabel Gimeno, juntament amb la seua gossa Twix, va aconseguir la victòria el dissabte en la Setena Prova Estrella en categoria toy, portant-se la plata ella mateixa amb el seu ca Pichu.

I en la jornada dominical, dia en el qual es van dur a terme els exercicis corresponents a l’Octava Prova Estrella, Isabel Gimeno va repetir posició en categoria toy amb Twix mentre que va arreplegar el bronze amb Pichu. En categoria large, la victòria va ser para José Peris i Thor.

Amb aquesta convocatòria finalitzen les proves dobles puntuables abans de la gran final de la Federació Espanyola d’Agilitat i Educació Canina, en la qual els membres de l’associació esperen posar el fermall d’or a una temporada molt satisfactòria.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES