ESPORTS

El tirador d’Almussafes, Rafa García, medalla de bronze en l’europeu de tir esportiu al plat

L’esportista, integrant del Club de Caçadors “El Perdigó”, competirà en el Campionat Mundial el pròxim mes de juliol

El passat any es va adjudicar sengles medalles de bronze en els nacionals de Compak Sporting i Recorreguts de Caça


El Club de Caçadors “El Perdigó” està d’enhorabona. Un dels seus esportistes, el tirador Raga García, acaba d’adjudicar-se la medalla de bronze en el 49 Campionat d’Europa de Tir Esportiu al Plat en la modalitat de recorreguts de caça. El resultat obtingut en esta cita esportiva, celebrada del 2 al 5 de juny en la ciutat francesa de Laon, li avala per a la seua participació, el pròxim mes de juliol en el Campionat del món de la dita especialitat esportiva. L’esportista local completa així dos temporades esportives en què ha copat bona part dels podis. El títol de campió autonòmic de Compak Sporting que ostenta en l’actualitat s’ha assegurat la seua participació en el Campionat d’Espanya de la dita especialitat, que tindrà lloc en breu en la ciutat d’Almansa.

La passada setmana, la ciutat historicoartística de Laon va ser la seu de la quaranta-novena edició del Campionat d’Europa de tir esportiu al plat, en la modalitat de Recorreguts de Caça.

Un total de 731 tiradors, procedents de 28 països, entre els que es trobava l’esportista del Club de Caçadors “El Perdigó” d’Almussafes, van participar en l’esdeveniment esportiu, que es va celebrar durant quatre jornades, a 50 plats cada una d’elles i en dos sèries de 25.

A pesar de la gran quantitat de rivals i a les condicions climatològiques adverses que van acompanyar els dies de competició, el tirador Rafael García Rodrigo va aconseguir completar la seua participació en l’europeu amb una desena posició en la classificació absoluta i amb una medalla de bronze en la categoria de veterans, en la que va sumar un score de 184/200.

El tercer lloc aconseguit en la classificació i la desena posició en l’absoluta asseguren la seua participació, el pròxim mes de juliol, en el Campionat Mundial de la dita modalitat esportiva, però esta vegada el nombre d’esportistes concentrats serà de més d’1.200, un autèntic repte que Rafa García afronta amb grans expectatives d’èxit.

Prèviament, el tirador local s’enfrontarà al Campionat d’Espanya de Compak Sporting 2016, en qualitat de campió autonòmic, competició que enguany es disputarà en la ciutat d’Almansa.

L’evolució de Rafa García durant les últimes dos temporades ha anat en línia ascendent, ja que el passat any es va adjudicar el títol de campió en la Copa d’Espanya de Recorreguts de Caça i el bronze en els campionats d’Espanya en les modalitats de Compak i Recorreguts.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES