NOTÍCIES

El secretari general territorial de UGT es reunix amb l’alcalde d’Almussafes

Raül Roselló i Toni González acorden estretir llaços de col•laboració en pro de la generació de llocs de treball


El recentment triat secretari general territorial intercomarcal del sindicat UGT en l’estructura que comprén la Ribera, la Safor, la Costera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés. Raül Roselló, es va desplaçar, la passada setmana, fins a l’Ajuntament d’Almussafes. El primer edil d’Almussafes, Toni González, acompanyat per dos representants de l’esmentada agrupació sindical en l’Ajuntament van departir amb el secretari intercomarcal sobre les distintes accions empreses des del consistori municipal en matèria d’ocupació, a més comprometre’s a reforçar la col•laboració amb la finalitat de reduir la taxa de desocupació de la localitat, actualment fixada en el 8,5%.

Raül Roselló, anomenat secretari Intercomarcal de la nova estructura de la Ribera, la Safor, la Vall d’Albaida, la Costanera i la Canal, el passat 6 de maig, en els comicis celebrats en el VIII Congrés Nacional de la UGT, ja ha iniciat la seua ronda de visites als responsables polítics de l’àmbit municipal. Un dels seus primers destins, donada la rellevància de la localitat des del punt de vista empresarial i econòmic en tot el territori valencià pel seu gran pes en el sector de l’automoció, ha sigut la població d’Almussafes.

El propi alcalde, Toni González, responsable així mateix de l’Àrea d’Ocupació i Desenrotllament Local de l’ajuntament, va rebre al màxim dirigent sindical en el seu despatx. Durant la trobada, en el que també van estar presents dos representants del sindicat del consistori municipal, es va analitzar la situació actual d’Almussafes des del punt de vista de l’ocupació i les distintes accions abordades per l’executiu en eixa línia.

El nou Pla d’Ocupació, l’aprovació del qual va comptar amb el suport del sindicat UGT com a integrant del Consell Econòmic i Social, les futures inversions que es desenrotllaran en el parc Industrial Joan Carles I i la celebració de trobades amb els diferents delegats sindicals de les empreses del polígon, amb la finalitat d’intercanviar opinions i analitzar les necessitats les mateixes van ser els principals assumptes tractats en la reunió.

Categorías:NOTÍCIES, OCUPACIÓ