FESTES

El disseny d’Amèlia Soler, triat com a portada del llibre de festes d’Almussafes

L’estudiant de la localitat rep un premi dotat amb 350€

La Regidoria de Festes reunix els participants en l’acte d’entrega, celebrat ahir dijous


Un total de sis professionals del disseny i amants de l’art d’Almussafes han participat en el concurs per a l’elecció de la coberta del llibre de festes 2016 de la localitat, convocat pel consistori municipal. Després d’analitzar els set treballs presentats al certamen, el jurat va fallar el premi, que ha recaigut en l’obra dissenyada per Amèlia Soler Escrivá, qui a les 19 hores d’ahir dijous 23 de juny, va rebre el guardó de la mà del regidor de Festes, Andrés López. La resta dels candidats, que van assistir a l’acte d’inauguració de l’exposició pública que mostra les diferents obres proposades, també van rebre un diploma i un obsequi per la seua implicació en la iniciativa artística.

L’Ajuntament d’Almussafes inicia hui divendres 24 de juny, la distribució del llibre de Festes 2016, publicació que arreplega tota l’oferta d’oci, esportiva i religiosa prevista pel consistori i les associacions per a dotar de contingut les més de quatre setmanes de celebració, que precisament s’inauguren demà dissabte dia 25, amb la XXX Volta a Peu i el Festival Trontolla de DJ’s. Com cada any, el volum s’entregarà gratuïtament en totes les vivendes, enguany amb l’al•licient de comptar amb una portada que ha sigut dissenyada per una estudiant de Belles Arts d’Almussafes, Amèlia Soler Escrivá.

La convocatòria d’un concurs per a triar la coberta del llibre, en el que també apareixen les fotografies de tots els protagonistes de les Festes, així com un espai dedicat a l’estudi de la història local, ha sigut una de les novetats incorporades al programa d’enguany, amb l’objectiu de promocionar el treball dels professionals del disseny i amants de l’art, a més de valdre’s i creativitat en la plasmació del sentir de les festes de juliol.

La guanyadora del certamen va rebre el premi econòmic de 350 euros, durant la vesprada d’ahir dijous en el hall del Centre Cultural, espai que acull ja l’exposició dels set originals que optaven al guardó convocat.

El regidor de Festes va aprofitar l’acte per a agrair la participació dels sis candidats, a més de felicitar-los pel seu talent.

Categories: FESTES, NOTÍCIES