CELEBRACIONS

El grup de majors de ‘Espai Gran’ de l’Ajuntament d’Almussafes celebra les falles

El consistori ha oferit hui dilluns, 11 d’octubre, un esmorzar festiu a les persones majors del programa

L’alcalde i la regidora de Majors han obsequiat a la fallera major i al president de ‘Espai Gran’

Durant el matí s’ha procedit a la cremà del monument faller, realitzat amb manualitats de totes les persones usuàries del programa


El grup de majors de ‘Espai Gran’ de l’Ajuntament d’Almussafes celebra les falles

Les 15 persones participants en el programa ‘Espai Gran’, impulsat per l’Ajuntament d’Almussafes amb l’objectiu dinamitzar al col·lectiu de majors de la localitat a través d’activitats lúdiques, han celebrat hui dilluns 11 d’octubre la Festa de les Falles en la Llar del Jubilat, punt de trobada setmanal del taller.

Març del 2019 va ser la data de celebració de l’última gran festa valenciana en honor de les Falles, atés que el programa va patir l’any passat 2020 l’aturada obligada a conseqüència de la pandèmia sanitària de la COVID19. Represa ja la normalitat, les persones majors han pogut gaudir d’un matí molt especial que s’ha inaugurat amb un esmorzar popular de xocolate amb bunyols, presidit per la fallera major, Amparo Campos, i el president Miguel Ramírez, triats com a màxims representants de la jornada festiva.

A tots dos, l’edil de Majors, Paqui Oliver, i l’alcalde, Toni González, els han fet lliurament d’uns detalls commemoratius, a més de condecorar amb uns bunyols d’or artesanals a la resta de persones usuàries del programa en la present edició 2021-2022.

La clausura oficial de l’acte festiu ha estat protagonitzada per la ‘Cremà’ del monument faller, confeccionat amb manualitats realitzades per les persones majors durant les sessions del taller realitzades fins hui, sota la direcció de la seua monitora, Erica Vendrell.