NOTÍCIES

La portaveu de Compromís Almussafes, Lourdes Moreno, renúncia a l’acta de regidora

L’edil, advocada de professió, abandona la política activa per motius professionals i personals

El ple va oficialitzar la renúncia ahir dijous, dia 7 d’octubre


La portaveu de Compromís Almussafes, Lourdes Moreno, renúncia a l’acta de regidora

La portaveu del grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Almussafes, Lourdes Moreno, es va acomiadar ahir dijous, dia 7 d’octubre, del càrrec de regidora del consistori municipal després de sis anys de dedicació a la política local activa. En el ple ordinari, celebrat a les 20 hores d’ahir dijous, es va prendre coneixement per unanimitat de tots els grups polítics de la renúncia a l’acta de regidor de Moreno, qui durant la seua intervenció va adduir motius de caràcter laboral i personal.

Dilluns passat , 4 d’octubre, Lourdes Moreno Blay, regidora de l’Ajuntament d’Almussafes des de les eleccions de maig de 2015, va presentar per registre d’entrada la renúncia al càrrec. Precisament, el ple de la corporació municipal va oficialitzar la decisió, ahir dijous, amb la presa de raó per unanimitat de tots els grups municipals.

Així, Lourdes Moreno es va acomiadar ahir del conjunt d’edils de l’executiu local, després de complir una trajectòria en la política pública local de sis anys, una decisió molt meditada fruit de necessitats sorgides en l’àmbit professional i personal i que compta amb el total suport i afecte de tot el col·lectiu de Compromís a Almussafes, al qual continuarà plenament vinculada.

Tal com va manifestar durant la sessió plenària, “no descarte tornar a la política activa en el futur, ja que he gaudit de treballar per i per al meu poble i estic plenament satisfeta d’haver completat un servei públic en el qual m’he implicat al màxim”. La portaveu del grup municipal de Compromís en la present legislatura i qui va exercir, així mateix, el càrrec de portaveu des de desembre de 2016 de l’anterior, en substitució de Jesús Salesa, emprén ara un altre camí.

En la sessió, tots els grups polítics van expressar el seu agraïment a Lourdes Moreno per la seua  labor desenvolupada com a regidora de l’oposició durant aquests anys i li van desitjar molta sort en la nova etapa.

Per a ocupar la vacant de regidor del grup de Compromís Almussafes, el Ple ha acordat també sol·licitar a la Junta Electoral Central que siga expedida la credencial acreditativa de la condició d’elector a favor de Salvador Marín Asunción, qui ocupava el número 5 de la llista en la candidatura presentada pel partit en les últimes eleccions locals i que prendrà possessió del càrrec en el pròxim ple de l’Ajuntament d’Almussafes.