CELEBRACIONS

La Guàrdia Civil d’Almussafes celebra la festa dedicada a la seua patrona, la Verge del Pilar

L’aquarterament de la localitat commemora el Dia de la Hispanitat amb una eucaristia a l’església parroquial Sant Bertomeu Apòstol


La Guàrdia Civil d’Almussafes celebra la festa dedicada a la seua patrona, la Verge del Pilar

Ahir, dimarts 12 d’octubre, Dia de la Festa Nacional d’Espanya, la caserna de la Guàrdia Civil d’Almussafes va celebrar la jornada dedicada a la seua patrona, la Verge del Pilar. A causa de la situació sanitària, l’agenda de la commemoració tan sols va incloure la tradicional eucaristia en honor de la divinitat i el trasllat de la imatge des de les instal·lacions del cos policial, situades en la ronda Historiador Lluís Duart Alabarta, fins al temple parroquial de Sant Bertomeu Apòstol.

A més dels integrants de la Guàrdia Civil, encapçalats pel tinent del Lloc Principal, Israel Neira, a l’acte van assistir l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i els primers edils de Benifaió i Sollana, Marta Ortiz i Vicente Codoñer, respectivament. Així mateix, també van estar presents els responsables de les policies locals de les tres poblacions i diversos regidors de l’executiu municipal almussafeny.