ESPORTS

El Consell Municipal d’Esports d’Almussafes tria hui la mascota del Mes de l’Esport 2016

Al concurs s’han presentat 208 dibuixos, tots ells d’alumnes de primer, segon i tercer cicle de Primària dels centres educatius de la localitat

Demà dimecres 30 de març s’inaugura en el Pavelló Poliesportiu Municipal l’exposició amb tots els treballs presentats


Hui dimarts 29 de març a la nit, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes i el Consell Municipal d’Esports es reuniran per a decidir quin dels 208 dibuixos presentats al concurs “Troba la Mascota del Mes de l’Esport” s’adjudica la victòria del certamen. Les candidatures s’exposaran a partir de demà en el Pavelló Poliesportiu Municipal perquè els veïns puguen conèixer-les. L’autor o autora del treball guanyador es portarà com a premi una bicicleta i un lot de material esportiu.

Com ve ocorrent des de fa quinze anys de manera ininterrompuda, l’Ajuntament d’Almussafes dedicarà les quatre setmanes de juny d’aquest 2016 a fomentar l’activitat física i els hàbits de vida saludables en el Mes de l’Esport, iniciativa que desembarcarà en la localitat a través d’un ampli ventall d’activitats que inclourà competicions, conferències i tallers centrats en diverses disciplines esportives per a incentivar la seua pràctica.

Per a il•lustrar el calendari d’actes programats i les samarretes commemoratives, el consistori i el Consell Municipal d’Esports han convocat la XI edició del Concurs “Troba la Mascota del Mes de l’Esport”, convocatòria a la qual s’han presentat un total de 208 dibuixos, tots ells creats per alumnes de primer, segon i tercer cicle de Primària dels centres educatius de la localitat. Respecte a 2015, el nombre de candidatures s’ha incrementat, atès que llavors el nombre de candidatures no arribava a 200.

Entre totes les obres presentades, hui dimarts 28 de març a la nit, es triarà la guanyadora, l’autor o autora de la qual rebrà com a recompensa una bicicleta i un lot de material esportiu. Així mateix, el segon i el tercer classificat rebran també sengles lots amb material esportiu. Tots aquests premis es lliuraran durant l’acte oficial d’inauguració del Mes d’Esport, jornada en la qual està prevista la realització de diverses activitats d’animació en el Parc Central en les que participaran tots aquells menors que ho desitgen i durant la qual es procedirà al repartiment de samarretes i refrescs entre tots els assistents.

Demà dimecres 30 de març s’inaugurarà en la sala polivalent del Pavelló Poliesportiu Municipal la mostra que arreplega els treballs presentats perquè tots aquells que ho desitgen puguen visitar-la dins de l’horari d’obertura de la infraestructura.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES