FESTES

En Pasqua, la música tradicional, el cinema i els tallers infantils omplen Almussafes de cultura

Els actes començaran aquest diumenge 27 de març a les 20 h. amb l’actuació del popular cantautor valencià Paco Muñoz


L’Ajuntament d’Almussafes desenvoluparà durant la setmana de pasqua una nodrida oferta cultural en la qual tindran cabuda les actuacions musicals, una sessió de contacontes, tallers infantils, cinema per al públic juvenil i un concert de la coral del Cercle d’Arts Leopoldo Magenti. Els més xicotets de la casa tindran al seu abast un ampli ventall d’activitats per a omplir de diversió les vacances escolars. El consistori planteja una programació en la qual les tradicions configuren l’eix central.

Fidel a la seua cita amb Almussafes, el cantautor valencià Paco Muñoz estarà diumenge que ve 27 de març en l’escenari habilitat en el Parc Central de la localitat al costat dels xiquets que desitgen divertir-se amb la millor música infantil en valencià. Com cada any, Muñoz oferirà un recital en el qual les melodies més tradicionals seran el fil conductor de l’espectacle. En aquesta ocasió, a més, acudirà acompanyat pel grup Arrop i Tallaetes, també vells coneguts del públic almussafeny.

La música tornarà el Dilluns de Pasqua al mateix lloc i a la mateixa hora amb Dani Miquel i el seu espectacle ““Ma-me-mi-mo-músics, musiqueries, més musiqueries”, una actuació en la qual s’escoltaran temes com “la Masereta”, “La xata merenguera”, “Serra de Mariola”, “Cigronet”, “El poema al sol i a la lluna” i “Marieta, Marieta”. El segon diumenge de Pasqua, el dia 3 d’abril, el grup encarregat de posar banda sonora a aquestes festes serà Trobadorets, els integrants del qual animaran a grans i xicotets a cantar i ballar al són d’un ampli repertori de cançons.

Durant la setmana, l’oferta cultural continua en marxa amb diverses activitats. El dimarts 29, a les 18 h., la Biblioteca Pública Municipal acollirà una sessió de contacontes amb tallers complementaris sobre “Orelles de conill” a càrrec d’Eva Andújar, de Espai Idees Creatives. L’endemà, el dimecres 30, a les 18 h. en la Sala d’Actes del Centre Cultural, el cor del Cercle d’Arts Leopoldo Magenti delectarà als veïns amb el seu concert de Pasqua, en el qual entonaran temes relacionats amb aquesta època de l’any. El dijous 31, per la seua banda, estarà dedicat al públic juvenil amb una important novetat. A les 18 h. es projectarà en el mateix saló d’actes la pel•lícula “El conte dels contes”, cinta protagonitzada per Salma Hayek i Vincent Cassel i recomanada per a majors de 16 anys en la qual es narra la història de tres regnes i els seus respectius monarques des d’un punt de vista fantàstic.

El punt i final a la programació especial es posarà el Dia de Sant Vicent, el dilluns 4 d’abril. De 18 a 20 h., l’acadèmia d’estudis local Connexió Neuronal prepararà una Gymkhana de tallers, activitats infantils i animació per als més menuts.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES