ESPORTS

El club esportiu Yoko Kan d’Almussafes aconsegueix 5 ors i 3 plates en el campionat autonòmic

Els seus membres es preparen ara per a les proves nacionals, que els portaran a Salamanca i Sevilla el pròxim mes d’abril


La temporada avança per als integrants del club esportiu Yoko Kan d’Almussafes i de moment estan aconseguint resultats molt satisfactoris. Els entrenaments estan donant els seus fruits i prova d’açò són les vuit medalles aconseguides el passat dissabte 5 de març en el Campionat Autonòmic de Kickboxing que es va celebrar a Benifaió. Els vuit podis aconseguits durant la convocatòria els obrin les portes a les proves d’àmbit nacional, que es duran a terme a Salamanca i Sevilla durant el pròxim mes d’abril.

Els membres del jove Club Yoko Kan d’Almussafes es van traslladar el passat dissabte 5 de març fins a la veïna localitat de Benifaió per a disputar el Campionat Autonòmic de Kick-Boxing i van tornar a casa amb un bon nombre de reconeixements. Els participants van aconseguir un total de vuit medalles, cinc d’or i tres de plata.

L’esforç va donar pas a la recompensa per a vuit dels socis de l’entitat, que ara es preparen intensament per als campionats nacionals que se celebraran a Salamanca i Sevilla el pròxim mes d’abril.

Frank Núñez, Nerea Beltrán i Damián Asins van aconseguir la victòria en la modalitat “Semi-contact”, mentre que José Montero i Marcos Sanchis van vèncer en Lowkick. Per la seua banda, Guillermo Campos, David Climent i Marcos Beltrán van aconseguir la plata en “Light-contact”.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES