ESPORTS

El Club de Pilota Valenciana presenta el seu XXI Trofeu Vila d’Almussafes

Les autoritats reben els jugadors en una recepció oficial

La competició s’inaugura esta mateixa vesprada i conclourà el pròxim 13 de juliol


El saló de plens de l’Ajuntament va acollir, a les 20 hores d’ahir dilluns 16 de maig, l’acte oficial de presentació del XXI Trofeu Vila d’Almusafes de frontó valencià per parelles, competició que enfrontarà a un total de 18 jugadors durant els pròxims dos mesos. L’alcalde, Toni González, i el regidor d’Esports, Pau Bosch, van rebre directius i jugadors, als que van felicitar per la longevitat de l’esdeveniment esportiu i la qualitat del mateix.

El campionat, que s’inaugura a les 19.30 hores de hui dimarts 17 de maig en el frontó municipal en una partida que enfrontarà a Rafa i Ramiro contra Calín i Toni, compta amb la participació de 18 jugadors d’excel•lent nivell enquadrats en els Grups a i B.

En la recepció, que va tindre lloc durant la vesprada d’ahir dilluns en la Casa Consistorial, el president del club de Pilota Valenciana, Jose Ventura, va animar a tots els jugadors a mostrar el seu abrivament en el frontó en les diferents trobades, que sempre es disputaran durant les jornades dels dimarts, a les 19.30 hores, i els dimecres, a les 19 hores, fins a la gran final del pròxim dia 13 de juliol, coincidint amb la celebració de la Festa del patró de la localitat, Sant Bartomeu.

De fet, la següent cita està prevista per a les 19 hores de demà dimecres 18 de maig, en una trobada en què Luís de la Vega i Isaac demostraran el seu potencial davant de la parella formada per J. Valero i R. Cañete.

Des de la presidència del club s’agraïx la col•laboració de les firmes comercials i del propi consistori d’Almussafes en les més de dos dècades de celebració del torneig amb què l’entitat esportiva perseguix la promoció entre els jóvens del municipi d’este esport autòcton, que poden practicar en la pròpia Escola Esportiva.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES