NOTÍCIES

La busca d’ocupació per Internet, una aposta de l’Ajuntament d’Almussafes

Quinze desocupats de la localitat han començat hui el taller de nivell avançat del SERVEF


Hui dimarts 17 de maig, l’Ajuntament d’Almussafes, a través de la seua Agència de Desenrotllament Local i Promoció Socioeconòmica, ha celebrat l’acte d’obertura d’una nova edició del taller d’orientació laboral centrat en l’ús de les noves tecnologies per a la busca de treball. Un total de quinze persones en situació de desocupació de la localitat s’han inscrit en esta acció formativa gratuïta de cinc jornades de duració, que impartix un tècnic del SERVEF de Silla.

L’aula d’informàtica del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes acull el taller de busca d’ocupació per Internet, en el seu nivell avançat, que es completarà durant cinc sessions fins a divendres que ve dia 27 i que s’oferix gratuïtament a tots els assistents.

Des de les 9 i fins a les 13 hores, els alumnes – tots ells inscrits com a desocupats en el SERVEF de Silla i que en edicions anteriors ja havien completat el nivell bàsic de l’esmentat programa formatiu – Aprenen a dur a terme busques avançades amb Google i a utilitzar les alertes, així com els marcadors i favorits. Així mateix, el grup de parats podrà crear videocurrículums, així com a inserir codis QR en els mateixos. L’ús del Google Drive i de les xarxes socials Facebook, Twitter i Linkedin per a la busca de treball, es complementa amb qüestions pràctiques com la sincronització Gmail i Drive entre l’ordinador i el mòbil.

Un tècnic del Centre d’Ocupació SERVEF de Silla, especialitzat en orientació i en l’ús de les noves tecnologies de la comunicació, dirigix l’acció formativa de 20 hores de duració, convocada des de l’Agència de Desenrotllament Local i Promoció Socioeconòmica (ADL) del consistori d’Almussafes.

La iniciativa formativa s’emmarca en les línies d’actuació que impulsa l’ajuntament per a aconseguir millorar l’ocupabilitat i incrementar les condicions per a la seua inserció en el mercat laboral dels veïns i veïnes que en estos moments estan buscant un lloc de treball. “La formació és essencial per a buscar eixides professionals en l’actual conjuntura econòmica, per la qual cosa des de la Regidoria d’Ocupació apostem anualment per oferir un ampli palmito de cursos d’orientació laboral, entre els que es troba esta acció formativa centrada en les noves tecnologies que la comunicació, que faciliten als nostres veïns les principals ferramentes per a augmentar les seues oportunitats d’ocupació”, destaca l’alcalde, Toni González.

Categories: NOTÍCIES, OCUPACIÓ