ESPORTS

El Club Atletisme Almussafes acomiada el 2017 amb una divertida Sant Silvestre

Rafa Navarrete i Natalia Martínez en la categoria infantil i Francisco García i Claudia Guillem, en l’adulta, van ser els primers a creuar la línia de meta

L’entitat, que organitza l’esdeveniment en col·laboració amb l’Ajuntament i els seus patrocinadors, va registrar 451 participants


Un total de 451 persones entre xiquets i adults van participar el passat dissabte 30 de desembre en la tercera edició de la Sant Silvestre organitzada pel Club Atletisme Almussafes, una prova en la qual l’associació involucra als veïns i veïnes de la localitat per a acomiadar l’any unint esport i diversió. A més dels premis concedits als millors classificats en la carrera, també es va fer lliurament de guardons a les millors disfresses, un element de l’esdeveniment que contribueix a remarcar el caràcter festiu del mateix.

El Club Atletisme Almussafes inicia el camí de la consolidació de la seua Sant Silvestre. La tradicional carrera amb la qual s’acomiada l’any en nombroses localitats espanyoles està començant a convertir-se en una de les cites més importants del calendari festiu almussafeny d’aquestes dates nadalenques. La combinació d’esport i diversió està sent reconeguda pels veïns i veïnes del municipi i molts i moltes no dubten a acudir a la convocatòria, encara que simplement siga a gaudir de l’ambient que es respira en el Parc Central durant la celebració.

La tercera edició de la prova, que es va dur a terme el passat dissabte 30 de novembre, es va tancar amb un gran èxit de participació, en inscriure’s a la mateixa un total de 451 persones, 263 adults i 188 xiquets. Els primers classificats en el recorregut infantil van ser Rafa Navarrete i Natalia Martínez, en les categories masculina i femenina, respectivament. En l’apartat d’adults, Francisco García va ser el primer home i Claudia Guillem la primera dona a creuar la línia de meta.

Com sol ser habitual, per a contribuir a l’ambient festiu que es respira l’esdeveniment, l’organització va repartir també guardons a les millors disfresses. Richard García, abillat amb la indumentària de Spiderman, i Laia i Joan Alepuz, que van optar per acudir convertits en els personatges protagonistes de Toy Story, foren els guardonats en l’apartat infantil.

Per la seua banda, Vicente Gómez, que es va vestir de majordom, i Laura Castillo, que va triar la disfressa de globus, es van portar els premis atorgats als adults. Finalment, el grup que es va presentar amb vestits de ninot de neu va ser per a l’organització el mereixedor del premi en aquesta categoria.

Des del Club Atletisme Almussafes agraeixen la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, la Policia Local, Protecció Civil i als diferents patrocinadors que contribueixen al correcte desenvolupament d’aquesta festa, en el lliurament de la qual de premis va estar present l’alcalde d’Almussafes, Toni González qui, per tercer any consecutiu, fou un dels corredors de la prova.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES