CULTURA

El cinema més refrescant torna a les Piscines Municipals d’Almussafes

L’Ajuntament de la localitat renova el programa ‘Piscina a la Nit’ i oferirà tres pel·lícules els dies 27 de juliol, 3 i 31 d’agost

Les persones que compten amb el passe d’estiu d’aquesta infraestructura pública comptaran amb descompte per a accedir al recinte


Les Piscines Municipals d’Almussafes acolliran les pròximes setmanes la projecció d’algunes de les millors pel·lícules de l’any. El programa ‘Piscina a la Nit’ torna després de l’èxit obtingut en anteriors edicions amb les cintes ‘Campeones’, ‘El major verano de mi vida’ i ‘Jurassic World: El Reino Caído’. Els usuaris de la infraestructura podran accedir en horari nocturn els divendres 27 de juliol, 3 i 31 d’agost per a banyar-se i gaudir de “tres històries fascinants que estem segurs que van a agradar molt”, explica l’edil Pau Bosch. Els ciutadans que disposen de passe d’estiu comptaran amb descomptes en l’entrada.

La cultura no descansarà a Almussafes des de la finalització del període de festes patronals, que aquests dies està vivint la seua recta final, i fins a l’inici de la nova temporada. A més de posar en marxa una nova edició del servei de bibliopiscina, aquesta infraestructura pública tornarà a obrir les seues portes algunes nits d’estiu per a acollir la projecció d’algunes de les pel·lícules més exitoses del moment.

El programa ‘Piscina a la Nit’ impulsat pel consistori municipal fa tres anys torna a la localitat per a oferir a la ciutadania la possibilitat de banyar-se a la nit i de gaudir de les cintes que més han destacat en les sales de cinema en els últims mesos. D’aquesta manera, els divendres 27 de juliol, 3 i 31 d’agost les Piscines Municipals d’Almussafes es convertiran en l’epicentre de l’activitat en la localitat.

“Renovem el programa perquè ha vingut funcionant molt bé en anys anteriors i pensem que pot ser una molt bona alternativa d’oci per a les caloroses nits d’agost. Hem intentat que dins del cinema familiar hi hagen propostes per a tots els gustos i creiem que ho hem aconseguit”, destaca el regidor d’Esports, Pau Bosch.

Aqueixos dies, l’obertura de les instal·lacions es durà a terme a les 21 hores i les pel·lícules donaran començament a les 22 hores. Per als adults les entrades costaran 2,50 euros per a aquelles persones que disposen de passe d’estiu i 4 euros per als quals no compten amb ell. En el cas dels xiquets i xiquetes el preu de les entrades s’ha establit en 1,50 euros per als quals tenen passe d’estiu i 3 euros per als quals no.
 
Programació
 
El cicle s’iniciarà el divendres 27 de juliol amb la projecció de la pel·lícula espanyola ‘Campeones’, dirigida per Javier Fesser, que explica la història d’un entrenador professional de bàsquet que ha de coordinar un equip compost per persones amb discapacitat intel·lectual. La pel·lícula, estrenada el passat 6 d’abril, està superant rècords. En tres mesos ha aconseguit els 17 milions d’euros de recaptació i està a punt de sobrepassar la barrera dels 3 milions d’espectadors.

El divendres 3 d’agost continuarà la iniciativa amb la pel·lícula ‘El mejor verano de mi vida’, també espanyola. Dirigida per Dani de la Orden i protagonitzada pels populars actors i actrius Leo Harlem, Toni Acosta, Maggie Civantos i Jordi Sánchez, narra en clau de comèdia el viatge inoblidable que realitza una família durant les vacances estivals. Malgrat estrenar-se fa només una setmana, ja ha aconseguit recaptar un milió d’euros en taquilla gràcies als seus 170.000 espectadors.

Finalment, el divendres 31 d’agost el públic almussafeny podrà gaudir del millor cinema de ciència ficció i aventures amb la projecció de ‘Jurassic World: El Reino Caído, el primer repte internacional que ha assumit el popular director espanyol J.A. Bayona. Es tracta del cinquè lliurament de la saga de Parc Juràssic amb la qual Universal Pictures ha aconseguit conquistar tant al públic com a la crítica.

Categorías:CULTURA, NOTÍCIES