ESPORTS

El ciclista almussafense Eric Valiente aconsegueix el seu primer podi en categoria continental

El jove va aconseguir el bronze en la segona etapa del Tour Cicliste de Argelie, celebrat del 27 de març al 2 d’abril

El seu equip, radicat en Bahréin, va debutar el passat diumenge 8 d’abril en una competició europea, la Klasika d’Amorebieta


Eric Valiente continua fent-se un lloc en el ciclisme professional. El passat mes de març, el jove almussafeny va aconseguir amb el seu equip el seu primer podi en categoria continental en el Tour Cicliste de Argelie. Els bons resultats obtinguts en la segona etapa del campionat els van alçar fins al tercer lloc del calaix. D’altra banda, el diumenge 8 d’abril el seu equip va debutar a Europa amb la seua participació en la Klasika Primavera de la ciutat basca d’Amorebieta.

Els pedalejos del ciclista almussafeny Eric Valiente continuen portant-lo lluny. El progrés del jove es va fer més que palés fa unes setmanes en el XXI Tour Cicliste de Argelie, celebrat del 27 de març al 2 d’abril. Valiente va aconseguir el tercer lloc en la segona etapa del campionat. Es tracta del seu primer podi en categoria continental i pel qual es mostra molt satisfet. Després d’aquesta posició, el ciclista va patir un virus estomacal que quasi l’elimina de la carrera. Finalment va poder recuperar-se i concloure el tour en l’onzè lloc de la classificació general.

Després de tornar d’Algèria, el diumenge 8 d’abril va reprendre la seua activitat esportiva en la 64a Klasika Primavera de la ciutat basca de Amorebiata, en el qual va suposar un dia històric per al seu equip amb llicència de Bahréin però amb seu a Kuwait, en tractar-se del seu debut a Europa. En la carrera va participar l’equip Movistar de la categoria World Tour, un dels millors equips del món.

“Per a nosaltres va ser un dia històric, disputarem la carrera amb dos corredors espanyols, un argentí, dos sirians i un algerià. Va ser bastant dur a causa de la pluja, el fred i les 6 pujades finals encadenades”, explica Eric Valiente, que va acabar la competició en la posició número 43. La prova la va guanyar Andrey Amador, a qui li va seguir el popular ciclista espanyol Alejandro Valverde.

Categorías:ESPORTS, NOTÍCIES