NOTÍCIES

El carrer Sant Bertomeu, objecte d’una neteja integral durant aquesta setmana


El pla municipal de neteja en profunditat de les vies públiques, zones verdes, places i illes de contenidors contínua actiu a Almussafes.

De fet, els operaris de la brigada municipal, junt amb els treballadors dels programes d’Ocupació Emcorp i Emcord, han intervingut aquesta setmana en el carrer Sant Bertomeu, renovant la seua imatge amb el sistema d’aigua a pressió, a més d’actuar, valent-se del mateix procediment, en els contenidors ubicats en el carrer Major.

Quant a les actuacions en jardins públics, durant els últims dies el Parc Rural ha sigut objecte de tasques de manteniment i poda de tota la vegetació existent i, en el Parc del Sagrari, el personal municipal ha endreçat la bassa dels peixos, per a previndre les males olors.

Entre les accions completades, destaca també la millora del pàrquing públic del polígon Joan Carles I, així com el condicionament dels voltants de la pista polivalent, en els quals s’ha depositat grava.

El pla de neteja exhaustiva de les vies públiques continuarà executant-se setmanalment amb l’objectiu de mantindre totes les àrees del nucli urbà en òptimes condicions.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME