NOTÍCIES

Més seguretat per als vianants en la Ronda Antoni Ludenya d’Almussafes

La vorera que voreja esta via de connexió amb el camí de Servicis de la CV-42 estrena tanca de protecció

El consistori municipal hi ha invertit més de 8.000 euros en en esta millora urbana


L’Ajuntament d’Almussafes ha destinat prop de 8.500 euros de fons propis a una intervenció urbanística tendent a convertir la Ronda Antoni Ludenya en una zona més segura. La instal·lació d’una barana de protecció per a vianants en el tram de la via que aconseguix un major desnivell respecte a l’horta contígua, referma la seguretat dels nombrosos amants de l’atletisme que diàriament transiten per esta vorera, situada als voltants de la gran rotonda d’accés a la població des de la CV-42.

El tram de la ronda de circumval·lació Antoni Ludenya, punt d’accés al municipi des de la CV-42, acaba d’estrenar tanca de seguretat per a vianants.

Igual que ja es va executar en la Ronda Historiador Lluís Duart Alabarta a finals de l’any 2016, l’executiu d’Almussafes ha decidit col·locar 70 metres lineals de barana de protecció en la vorera exterior límit entre el nucli urbà i l’horta. “Amb esta actuació urbanística hem salvat el desnivell existent en la mateixa, que supera els 60 cm., ja que són moltes les persones que utilitzen esta via per a passejar i practicar esport diàriament”, destaca el regidor d’Urbanisme, Andrés López.

Este projecte de subministrament i instal·lació de la barana de protecció, de ferro galvanitzat i d’1 metre d’altura, ha suposat una inversió global amb càrrec a les arques municipals de 8.500 euros.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME