FESTES

Dalia Ríos Fernández, proclamada Fallera Major de la Mig Camí d’Almussafes

Al seu costat estarà durant el seu any de regnat el nou President Infantil de la comissió, el jove Albert Domínguez Gamero

Els fallers van celebrar la notícia el passat dissabte 5 de novembre en una festa que es va desenvolupar en el saló de banquets Segle XXI de l’Alcúdia


El passat dissabte 5 de novembre un centenar de persones va acudir al saló de banquets Segle XXI de l’Alcúdia per a celebrar la proclamació dels màxims representants de la Falla Mig Camí d’Almussafes. Dalia Ríos Fernández és la nova Fallera Major de la comissió, mentre que el càrrec de President Infantil ha recaigut en Albert Domínguez. La vetlada, en la qual també es va presentar al grup de joves que acompanyaran a Dalia com a noves regines, va suposar per als fallers una nova oportunitat per a gaudir junts d’una nit d’alegria i festa.

Un centenar de membres de la Falla Mig Camí d’Almussafes i els seus familiars i amics es van reunir el passat dissabte 5 de novembre en la sala de festes Segle XXI de la localitat de l’Alcúdia per a celebrar que la comissió ja té representants per al pròxim any 2017. Representants de la corporació municipal, entre ells el primer edil, Toni González, compartiren amb els fallers un dels seus dies més grans.

Dalia Ríos Fernández arreplega el testimoni deixat per Mariví Chinchilla, Fallera Major de 2015 i 2016. Ella ha sigut la triada per a ser la nova Fallera Major de l’entitat, un càrrec que exercirà en tots els actes que s’organitzen durant aquest exercici faller i al costat del jove Albert Domínguez Gamero, qui va ser proclamat durant la citada vetlada com a President Infantil.

Albert substitueix en el càrrec a Yuri Martínez, qui també ha estat com a màxim representant de la secció infantil de l’entitat durant els dos últims anys. Al capdavant de la comissió continuarà Francisco Torralba.

L’acte, que va començar a la vesprada amb una cercavila en senyal de festa, també va servir per a fer públics els noms de les xiques que acompanyaran a Dalia Ríos en qualitat de regines. Concretament, es tracta de Noemí Pedrón, Cristina Nieto, Tanya Borrás, Ana Belén Martí i Anays Lerma.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES