NOTÍCIES

Controls de velocitat este mes de novembre a Almussafes

La Policia Local desenrotlla la campanya de vigilància amb radar en el nucli urbà i àrees industrials

Als infractors se’ls realitzarà una inspecció exhaustiva del vehicle


El Cos de la Policia Local d’Almussafes dedica este mes de novembre a la campanya de control de la velocitat al volant a la localitat. Els agents ja tenen preparat el vehicle de la Direcció General de Tràfic amb el corresponent cinemòmetre de tecnologia Doppler, per al mesurament de la velocitat de circulació de vehicles de motor per al desenrotllament de la iniciativa, que s’executa en el nucli urbà i també en els polígons industrials Joan Carles I i Nord.

L’excés de velocitat, la conducció sense l’obligatori cinturó de seguretat i l’inadequat manteniment del vehicle són les tres infraccions més comunes que es detecten al volant. Precisament el cos de la Policia Local d’Almussafes intentarà controlar la primera de les problemàtiques durant este mes de novembre amb el vehicle cedit per la Direcció General de Tràfic i habilitat amb un cinemòmetre per a vigilar la velocitat de circulació de tots els vehicles de motor que circulen pel nucli urbà i el terme municipal, incloses les dos àrees industrials de la població.

Un total de sis agents han completat el curs de formació per a l’ús del nou radar de tràfic, de tecnologia digital, que assegura un mesurament molt més precisa de la velocitat en carretera.

Encara que la campanya se centra principalment en el control de l’excés de velocitat, els conductors que sobrepassen la velocitat permesa se sotmetran a un control exhaustiu del seu vehicle. “En concret, qüestions com l’ús del cinturó de seguretat, les deficiències tècniques dels vehicles per falta de manteniment o no tindre passada la ITV seran altres preceptes que valorarem en el cas dels infractors”, explica el cap de la Policia Local, Ernesto Serrano.

El control de la seguretat viària a través de nombroses campanyes de tràfic, la implantació i consolidació del programa d’educació viària en els centres educatius i l’aposta per la sensibilització i formació dels conductors enfront de l’afany recaptador que establix la via ordinària, a través de l’ordenança municipal que brinda la possibilitat d’intercanviar la multa per l’assistència a cursos de reeducació viària, són factors que identifiquen la Policia Local d’Almussafes.