NOTÍCIES

La unitat mòbil de prevenció del càncer de pell para a Almussafes per tercera vegada en 2016

El servei ha atès hui a un total de 50 persones entre les 9:30 i les 13:30h en l’esplanada de l’Ajuntament del municipi

La Junta Local Lluita contra el Càncer de la localitat sol•licita de nou la presència del servei per la demanda existent


L’esplanada de l’Ajuntament d’Almussafes ha sigut el lloc triat per la Junta Local Lluita contra el Càncer per a la instal•lació durant el matí de hui de la unitat mòbil de prevenció del càncer de pell. Aquest servei, al que els almussafenys ja van poder accedir de forma gratuïta en dues jornades al febrer i març, torna a la localitat davant l’alta demanda. Des de les 9:30 i fins a les 13:30 hores han passat pel punt d’informació i anàlisi 50 persones, els qui han rebut consells de la doctora de l’IVO María Vicente Benavente.

El servei de l’Associació Espanyola Lluita contra el Càncer que realitza proves per a prevenir el càncer de pell ha tornat a passar hui per Almussafes. La Junta Local Lluita contra el Càncer, davant l’alta demanda existent en el municipi, ha decidit sol•licitar per tercera vegada en el que portem d’any la presència de la unitat mòbil que duu a terme aquestes anàlisis preventives.

El punt d’informació ha estat obert a tota la ciutadania en l’esplanada de la casa consistorial durant quatre hores i durant aqueix temps els especialistes han pogut atendre a 50 veïns disposats a realitzar-se la prova gratuïta.

La doctora María Vicente Benavente, que treballa en l’Institut Valencià d’Oncologia, ha desenvolupat, com així ho van fer en les dues jornades prèvies de febrer i març, una sèrie de proves per a detectar melanomes i altres tipus de tumors i per a aconsellar als veïns els hàbits de vida saludable amb els quals evitar l’aparició d’aquesta malaltia.

La presidenta de la Junta Local contra el Càncer, Adela Lladosa, agraeix el bon acolliment de la iniciativa i assegura que seguiran atents a les demandes dels veïns per a promoure activitats que contribuïsquen a una major conscienciació i implicació dels ciutadans en la lluita contra aquesta dolència.

Categories: NOTÍCIES, SANITAT