NOTÍCIES

Comencen les obres per a l’ampliació del Camp de Futbol Municipal d’Almussafes

El recinte, situat en la zona nord del nucli urbà, comptarà en breu amb un nou terreny de joc al costat del ja existent

L’actuació urbanística, adjudicada per 697.319,33 euros, està cofinançada pel consistori i la Diputació de València


Les obres per a l’ampliació del Camp de Futbol Municipal d’Almussafes ja han començat. L’empresa Mondo Ibérica, S. a. és la responsable d’executar el projecte de construcció d’un nou terreny de joc dins d’aquest recinte, una actuació amb la qual l’Ajuntament de la localitat pretén facilitar la pràctica d’aquest esport a les més de 300 persones inscrites actualment a l’Almussafes Club de Futbol. La intervenció inclou, a més dels sistemes de reg i il·luminació, la col·locació de gespa artificial i la instal·lació de banquetes, porteries i tanca perimetral, la renovació del paviment del terreny de joc ja existent. El pressupost de les obres, que ascendeix a 697.319,33 euros, compta amb una ajuda econòmica de la Diputació de València de 300.000 euros.

L’Ajuntament d’Almussafes ha donat el tret d’eixida a les obres de construcció d’un nou terreny de joc en el Camp de Futbol Municipal de la localitat. La intervenció urbanística, adjudicada a la fi del mes de gener a l’empresa Mondo Ibérica, S. a., ha començat amb el moviment de terres que permetrà la instal·lació de tots els elements necessaris per a poder disputar partits d’aquesta disciplina esportiva en aquesta parcel·la pública, com són el sistema de reg, el drenatge i la pavimentació amb gespa artificial.

L’actuació que ha sigut possible gràcies una inversió de 397.319,33 euros per part del consistori municipal i una subvenció de 300.000 del Pla SOM 18-19 de la Diputació de València, inclou també la col·locació de la corresponent il·luminació, l’adquisició de sis porteries homologades per la Real Federació Espanyola de Futbol, quatre banderoles de córner, una barana perimetral, dues banquetes i la creació d’un nou accés des de les edificacions i espais pavimentats presents al nord.

Així mateix, en el citat pressupost s’ha incorporat una partida per a poder substituir la gespa artificial del camp de futbol existent, el qual no havia sigut sotmés a cap intervenció de millora des de la seua instal·lació fa onze anys. “Cal tindre en compte que l’Almussafes Club de Futbol disposa de més de 15 equips i un total de 300 jugadors i jugadores i el camp de futbol s’havia quedat insuficient per a poder atendre les necessitats de les persones usuàries”, ressalta el regidor d’Esports, Pau Bosch. “A Almussafes tenim una gran pedrera i considere imprescindible que aqueix talent puga desenvolupar-se en les millors condicions”, assenyala.
 
Característiques
 
El nou camp de futbol se situarà a uns cinc metres del mur del cementeri i a sis de la fila d’arbres presents al sud de les edificacions del camp i amb la seua línia blanca en prolongació a la mateixa línia blanca del terreny de joc actual, situat al nord. A més, es preveu la disposició de les corresponents bandes i fons de seguretat, amb el que les seues dimensions totals seran 100×67 metres, atés que es comptarà amb una vorera de 2,5 metres d’ample, ampliada fins als 4 metres en el front oest amb l’objectiu de col·locar en ella els elements auxiliars i la reserva d’espai per als espectadors.

Pel que respecta al sistema de reg, consistirà en sis canons situats en les quatre cantonades i a la meitat dels dos laterals, sent necessària la col·locació d’una bomba per a poder donar la pressió necessària, mentre que les dues banquetes es col·locaran al nivell de la superfície i estaran protegits de les inclemències meteorològiques. Finalment, de les sis porteries incloses en el projecte, dos seran de futbol 11 i quatre de futbol 7 i totes porten incorporades les seues corresponents xarxes parabalons.

L’edil es mostra convençut que “aquesta intervenció, que s’ha consensuat amb els responsables de l’Almussafes Club de Futbol, contribuirà a continuar incrementant els èxits que ens brinden els nostres i nostres futbolistes” i agraeix el suport econòmic de l’administració provincial per a facilitar el seu desenvolupament, “una col·laboració necessària per a continuar adaptant les nostres infraestructures a les necessitats actuals”.

Categorías:NOTÍCIES, URBANISME