NOTÍCIES

El Centre de Salut d’Almussafes amplia la seua cartera d’especialitats

Els pacients d’Almussafes disposen de les noves especialitats d’Oftalmologia, Neurologia, Dermatologia i Neumoalergia Pediàtrica

L’objectiu és evitar desplaçaments innecessaris dels pacients, fins a l’Hospital de la Ribera i els centres de salut d’Alzira i Sueca


El Centre de Salut d’Almussafes ha ampliat la seua cartera de serveis amb la incorporació de quatre noves especialitats: Oftalmologia, Neurologia, Dermatologia i Neumoalergia Pediàtrica, que se sumen a la ja existent d’Optometria.

Així ho han manifestat, este matí, l’alcalde de la localitat, Toni González, i el regidor de Sanitat, Faustino Manzano, els quals han visitat el centre sanitari junt amb la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Isabel González; els directors mèdics, Liliana Fuster i José Manuel Soler, i els directors d’Infermeria, Salvador Llopis i Xavier Teodoro.

L’ampliació de la cartera de serveis del Centre de Salut d’Almussafes ha estat una reivindicació històrica dels habitants d’este municipi de la Ribera Baixa, que ha estat atesa per la Conselleria de Sanitat després de l’assumpció de la gestió del Departament de Salut el darrer mes d’abril.

Així, l’ampliació de les especialitats d’este Centre de Salut ha estat fruit de la col·laboració i el treball conjunt dut a terme per l’Ajuntament d’Almussafes, que ha invertit 45.000 euros en adequar les consultes per a albergar les noves especialitats, i el Departament de salut, que les ha dotat de mobiliari, equipament i professionals.

L’objectiu és el d’evitar que els pacients que acudeixen a la consulta d’estes especialitats que, en el cas d’Oftalmologia i Neurologia tenen una gran demanda per part de persones grans, hagen de desplaçar-se fins l’Hospital de la Ribera i els centres d’Alzira i Sueca per atendre els seus problemes de salut.

D’esta manera, el Departament de Salut de la Ribera avança en la seua aposta per millorar l’accessibilitat dels ciutadans al sistema sanitari públic, apropant especialitats i proves als municipis i potenciant, al mateix temps, la xarxa de centres d’Atenció Primària amb què compta la comarca.

Segons ha destacat Isabel González, “l’ampliació de la cartera de serveis que ofereixen els centres d’Atenció Primària de la comarca forma part del ferm compromís de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública d’oferir una assistència més humanitzada i dotada d’una major qualitat als nostres pacients”.

Per la seua banda, el president de l’executiu, Toni González, ha remarcat “l’estreta col·laboració de la Conselleria i l’Ajuntament per convertir el Centre de Salut d’Almussafes en un ambulatori de referència que, per primera vegada en la seua història compta amb cinc especialitats, i en la seua ferma aposta per continuar millorant la sanitat a la població”.

En este mateix sentit, la Direcció del Departament de Salut de la Ribera està valorant la possibilitat de dotar en un futur al centre almussafeny també d’una consulta de Geriatria.

Categorías:NOTÍCIES, SANITAT