FESTES

Centenars de veïns i visitants disfruten de la quedada homenatge al Ford Fiesta a Almussafes

El parc Central va acollir a una trentena d’utilitaris de les set generacions produïdes

El primer edil, Toni González, va acompanyar els integrants del Club Ford Fiesta Espanya, coincidint amb el 40 aniversari del vehicle


Al voltant de 30 vehicles Ford Fiesta de les 7 generacions produïdes en la factoria automobilística d’Almussafes entre 1976 i 2012 es van reunir el dissabte 15 i el diumenge 16 en la localitat per a commemorar les primeres quatre dècades de vida d’este model de cotxe conegut popularment com el “forfi”.

Els promotors de la iniciativa, procedents de diferents comunitats autònomes, entre elles Astúries, Extremadura, Catalunya, Madrid i València, van circular pel nucli urbà, coincidint amb la seua entrada a la població.

Posteriorment, es van desplaçar fins al parc Central, lloc triat per a l’exhibició dels cotxes, representants de les set generacions fabricades i que encara continuen en circulació, durant tot el cap de setmana, una iniciativa que van disfrutar tant els ciutadans com aquells visitants que van voler sumar-se a l’homenatge.

També enfront de la Casa Consistorial es van situar els tallers que van oferir els organitzadors per al públic infantili que van servir per a complementar esta festa del 40 aniversari de Ford, organitzada pel Club Ford Fiesta Espanya.

L’alcalde, Toni González, va acudir a la cita, anunciada com “Quedada pel 40 aniversari de l’inici de fabricació dels nostres Fiesta”, que va concloure amb gran èxit.

Categorías:FESTES, NOTÍCIES